Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalásnak számít?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, 25 éves én pedig 27. Előttem 3 férfival volt együtt, aminek örülök is hogy 25 évesen a mai világban "csak" hárommal volt. Viszont a múlt héten észre vettem, ahogy az egyik barátnőjével a volt exeinek a méreteiről írkált. És nem, nem turkálok a párom mobiljában, ez az egész úgy volt, hogy setáltunk, kapott egy üzit, felzárolta a mobilját és láttam azt az egy mondatot, hogy "kinek volt jobb az elsőnek vagy a második"-nak. Én ezt totál megcsalásnak érzem, hogy miközben velem van, az exei péniszeiről írkál a legjobb baratnőjével. Azt mondta, hogy mindent megbeszélnek lányoknál ez így szokás. Szerintetek mit tegyek? Hagyjam a fenébe, és öszpontosítsak a kapcsolatunkra, vagy hagyjam a fenébe?

máj. 7. 14:14
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%
Úgy dobtalak volna ki mint azt a bizonyos macskát. Magánbeszélgetés. Semmi közöd hozzá. Túlérzékeny vagy, kezeld ezt a dolgot. Mindenki arról beszél, amiről akar. Barátnőmmel mi is ki beszéltünk jó pár dolgot szakítás után. Az a múlt, ennyi. Lehet róla attól még beszélni.
máj. 7. 14:59
 12/27 A kérdező kommentje:
Igazatok van én vagyok a hibás. Ne haragudjatok, hogy rossz érzés kapott el, miután a lány akit szeretek olyanokat írkál a hatam mögött, hogy hát igen amúgy a Petinek jó 18cm, vastag fasza volt. Én kis buta. Mit is vártam igazából, hisz ez a gyakori kérdések. xD
máj. 7. 15:06
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem fölöslegesen írtál ki kérdést mert sokan a válaszok alapján nem úgy gondolkodik mint te és hiába is értene veled egyet mindenki te neked kell eldönteni, hogy belefér-e neked amit csinál a barátnőd.

Szerintem egyértelmű hogy nem tetszik a viselkedése szóval nyugodtan szakíthatsz vele.

Nincsen szükséged bátorításra, vagy lenéző kommentekre egyáltalán. Csináld úgy ahogyan te akarod, te érzed amit érzel és nem mi.

máj. 7. 15:11
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

#12 nem mindegy már a Peti??? veled van, jó is veled, akkor meg mit rinyálsz férfi létedre? bocs, ha nyers vagyok, de eleve mi jogon követelted ki zsarolással, hogy megnézd???

#7 vagyok

máj. 7. 15:11
 15/27 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező,

Szerintem sz@r lehetsz az ágyban is, önbizalmad nulla, ezért akadsz ki ilyen semmi dolgokon🙈

42/N

máj. 7. 15:26
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
A telefonban turkalas tiszteletlenseg ugyanugy,mint kibeszelni ,hogy kinek mekkora. Semmikepp se megcsalas.
máj. 7. 15:35
 17/27 anonim ***** válasza:
86%

Ne röhögtess már... Majd te fogod meghatározni neki, hogy miről cseverészhet a barátnőivel, és miről nem? Ugyan már... Nem, nem megcsalás. Ő viszont jobban jár a megszabadul tőled! Bocsi haver, de ez az igazság.

50/F

máj. 7. 15:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

És ebben mégis mi a megcsalás? Kivel csalt meg konkrétan? :D

Vannak emberek, akik kibeszélnek a barátaikkal minden szart. Ezzel én nem értek egyet, de magam is ilyen voltam úgy max. 21 éves koromig, aztán kinőttem.

25 évesen ez a viselkedés gáz, gyerekes. Megértem, ha zavar, de ez akkor sem megcsalás. Persze, attól még ha úgy érzed, szakíts, jogod van hozzá.

máj. 7. 15:39
 19/27 anonim ***** válasza:
15%

Azért én igenis gáznak tartom, hogy két év után ilyeneken pörögnek a barátnőjével. Elhiszem, hogy ha új kapcsolatba lép egy nő akkor a barátnői faggatják, hogy na milyen az új pasi, milyen vele stb... Oké. De 2 év múlva meg mindig az ex farkán gondolkodni? Ez nekem is sok lenne, és nem is annyira az ex miatt mint a két év miatt. Ha két év alatt nem bírt róla leszakadni az nekem probléma lenne. Egy normális kapcsolatban kinek jut eszébe a két évvel ezelőtti exe? Hol van már az?

Kérdező igazad van. Te is írogass a barátaiddal az exeid pincijáeól, cicijéről, milyen jók is voltak stb... Aztán intézd úgy, hogy véletlenül meglássa a csajod. Rögtön ki fog derülni milyen is a véleménye az exéről való nyálcsorgatásról... Lenne rá egy ezresem, hogy nem pozitív.

máj. 7. 15:55
 20/27 anonim ***** válasza:
70%

Ez eléggé tré, mert most szerintem eléggé nagy csorba esett a férfiasságodon, mit gondolsz, hogy fog a szex ezután menni vele, biztos azon fogsz kattogni, hogy most az exére gondol szex közben, plusz a méreteden is, hogy elég neki vagy sem, vagy még azon is, hogy megjátsza-e az orgazmust vagy sem.

Innentől ez eléggé benned fog maradni, szeritem ez megcsalásnak nem megcsalás, sem érzelmileg, sem testileg, de a barátnőd eléggé gyerekes, hogy ő még a fszok méretével van elfoglalva.

Innentől már nem lesz olyan a kapcsolat mint ezelőtt szeritem, mondjuk a nőknek könnyebb ez, nekik elég szétrakni, a férfiaknál jobban kiütközik, mivel elég egy kósza gondolat és oda az erekció, innentől meg eléggé sok ilyen gondolat lesz a fejedben ezentúl.

Sajnálom, hogy így jártál, de ha jóképű vagy és magas és ha van rajtad némi izom és ha nem kopaszodsz és ha van autód, biztos vagyok benne, hogy találsz másik barátnőt.

máj. 7. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!