Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhidegült se veled-se nélküled kapcsolat. Érdemes folytatni vagy nem?
1 eve vagyunk egyutt lassan. A 6. honapig megvoltak az erzesek, szerelem, stb viszont rengeteg vitaval otvozve. Sok egymasra kiabalas, sok karomkodas, kiabalas, neha verekedes is bennem meghozta az elhidegulest. Parom alapbol problémasabb mentalisan mert vannak eros narcisztikus vonasai, errol konkrétan ebben a kerdesemben irok: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
mar nem erzek iranta szeretetet, a sok veszekedes es jatszma kiolte belolem az erzeseket sajnos.
ugy erzem mar csak megszokasbol vagyok vele es azert mert tudom hogy o soha nem szakitana velem mert rajtam kivul nem volt es nincs senkije. Ezzel sajnos en is igy vagyok, mar megszoktam hogy irogatunk, hogy talalkozgatunk, es egyedul mellette erzem magam szeretve. Soha nem engedtem magamhoz kozel senkit, o az egyetlen akit teljes mertekben igen. Ha vele szakitok valszeg senkim nem lenne tobbe mert en is problemas vagyok(elvileg borderline)
fuggok tole lelkileg nagyon, mitevo legyek? mas volt mar hasonló helyzetben?
Ahogy olvastam nyelvtanilag, mindketten kölcsönösen, benne voltatok a kiabálás, káromkodás és verekedésbe, így egyikőtök sem való egy normális kapcsolatra! Ezekből 1 is súlyos probléma, nemhogy még ennyi sz*r együtt!
Egy kapcsolat Tisztelet nélkül semmit nem ér, ha idáig jutottatok szerintem nálatok nem is volt meg ez soha!
A Borderlinet mostanában elég divatosan használják magukra olyan emberek, akiknek kényelmesebb így azzal takarózni, hogy csak szimplán egyszerűbb nem normálisan viselkedni a másikkal szemben!
Ha a párod nárcisztikus, és nem érzed jól magad mellette, ráadásul még társfüggő is vagy!
Szerintem először magadat kellene rendbe tenned, és rengeteget fejlődnöd, mert ez a kapcsolat semmi pluszt nem tett a személyiséged pozitívabb kialakulásához, hanem te is lealacsonyodtál az ő színvonalára!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!