Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját erőm nem lett volna hozzá.
Ő hagyott ott. Én még epekedtem utána hónapokig, nem akartam elfogadni (sose tudtam), majd jött egy új férfi az életembe, akibe AZONNAL fülig beleszerettem, és az exemet egy csettintésre elfelejtettem.
Ő még keresett utána, ő se hitte hogy vége ennek a hintapalinta kapcsolatnak de ott én már mondtam, hogy hagyjon békén nekem van másik szerelmem.
De saját erővel nem tudtam volna kilépni.
Hát ez elég elkeserítő, nálam jelen pillanat semmi esélye, hogy jön valaki normális. Ugyan itt nincs elköteleződés, de mindig visszatalálunk, vagyis többnyire inkább ő.
Folyamatosan érzem, hogy ettől már rosszul vagyok és nekem kell lépni, de még nem állok érzelmileg és fejben összhangban.
Kényszerből csak. Másképp nekem sem ment.
Amikor se veled se nélküled van az soha nem miattam van amúgy. A másik az instabil, nem én.
Utolsó csepp volt, mikor megtaláltam a társkeresőn, ahol élete párját kereste, mert szingli és a felesége óta - tizen-éve - nem is volt szerelmes. Írtam neki álprofilról, szívesen udvarolt volna nekem.
Örülök, hogy megléptem és megundorodtam tőle.
Koszi a valaszokat. Egyikotoket sem itelem el.
#4 pont ezen gondolkodom, hogy kiirom magambol az erveket es ellenerveket. Ha megeroltetem magamat, akkor sikerult belatnom, hogy ez a ferfi sose lesz fonyeremeny. Eleg nehez ez, de csak osszejon majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!