Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha különbözünk?
Figyelt kérdés
A barátom nagyon komoly és maximalista ember. Nem nagyon szokott viccelődni szórakozás se érdekli.Én pedig lazább pörgősebb ember vagyok. Unalmasnak tartom néha pedig nagyon szeretem őt,és félek hosszabb távon hogy beleunok majd ebbe az egész egyhangúságba. Mit tehetnék ez ellen hogy változzon a helyzet?2024. máj. 5. 17:43
1/6 anonim válasza:
Te ugyanúgy eljárhatsz külön a barátaiddal.
2/6 anonim válasza:
Szerintem meg nem passzoltok össze és ha már most zavar , később még rosszabb lesz...
3/6 anonim válasza:
De minek jöttetek össze egyáltalán, kérdező?
4/6 anonim válasza:
Nyilván azért, mert nem aggyal, racionálisan gondolkodott...
A válasz a kérdésre pedig egyértelmű...
5/6 anonim válasza:
2 lehetőséged van:
A, vagy szétmentek;
B, vagy hagytok magatoknak kis időt, mert idővel kölcsönösen változnak a felek egy-egy kapcsolatban. Az egyik a másiktól (és fordítva is) kölcsönösen tanultok valamit a személyiségre vonatkozóan is.
Fél évet adj, ha nem megy, akkor marad a szakítás.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért mert ezt leszámítva megszerettem,és úgy gondoltam idő kell neki kibontakozni,mivel visszahúzódóbb tipus,de volt ideje rá bőven. Nem szeretbém emiatt eldobni ezt a kapcsolatot,de mostanában elkezdett nagyon zavarni a dolog.
Lehet,hogy tényleg a szakítás lenne a legjobb döntés,ha nem változik a helyzet.
2024. máj. 5. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!