Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kullancsokkal kell aludjak egy ágyban az idiota párom miatt?
Azt én sem engedném, hogy a kutyák az ágyban aludjanak. Egyáltalán a házba sem engedném be őket.
Másfelől a kutyák érdeke is, hogy este kiszedjétek belőlük a kullancsokat. A másik lehetőség, hogy nem az erdőben sétáltatod a kutyákat, hanem pl az úton, földesúton. Vagy ne vidd egyáltalán el sétálni. Az udvarban simán tud futkározni.
Ez most am, miért is szexualitás kategória??? 🤔
Am nekem m1😂
Kapható kutyáknak kullancsbogyó, amitől nem mászik bele. Bár tény, hogy a bundáján attól még megtapad.
Miért nem beszéled meg a pároddal, hogy a kutya NE az ágyban aludjon??? Ha nem lenne kullancs akkor sem túl egészséges.
Nekem volt olyan kutyám, ami mellettem aludt az ágyban. De panelban laktunk, és tiszta volt. Rendszeresen fürdettem, és kapott kullancs ellen nyakörvet vagy cseppet. A bundáját is karbantartottam. Így lehet. Ha Te erdőben akarod futtatni, akkor gondoskodj róla, hogy ne másszon bele kullancs, vagy bolha, mert ugye nem csak az az egy élősködő létezik. Legyen rövid bundája, ellenszer vérszívók ellen, minden séta után átvizsgálás, rendszeresen fürcsi.
Csak, hogy tudd, ha nem is az ágyadban alszik, de bolhás/kullancsos, azt a házban is kivakarhatja, és belédmászhat. Nem kell pucéran lenni hozzá. Elég, ha nem tűröd be a nadrág szárát a zokniba, vagy elér a fejedig. Mindkét fiamnak a fejében találtunk kullancsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!