Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kullancsokkal kell aludjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kullancsokkal kell aludjak egy ágyban az idiota párom miatt?

Figyelt kérdés
Szóval jön a szép idő.. erdő közelében lakunk. Van 2 kiskutyám...persze az ő egészségüket is féltem....a párom fel vallroo veszi és úgy néz ki nincs tisztában a kullancs veszelyeivel ...tavaly volt nekem is kullancs csipesem...vérvételre kiderült hogy lyme kóros lettem de terápiát szedtem ws minden helyre jött....na de m1..igényes no vagyok és meztelen szoktam aludni..es mivel a kutyákban múltkor 11 kullancs volt séta után....ami 1 órába bele tellett kiszedni...es ezért művel minden nap van kullancs bennük nem engedem hogy ágyban aludjunk. Nem fogok én kullancsokkal az ágyban aludni.....reggelre 10 kullancs bennem lesz....neg nem higiénikus.....páromnak m1 azt mondja felfújom....ő ha akar aludjon alligatorokkal is..igénytelen ferfiak

2024. máj. 4. 19:34
 1/8 A kérdező kommentje:
Az ágy az legyen tiszta és kész...
2024. máj. 4. 19:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsi * nem hagyom hogy a kutya k velünk aludjunk a mi ágyunkban
2024. máj. 4. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Fújd be magad. Ami viszont engem jobban aggaszt,hogy se nem tablettázod,se nem csepekteted a kutyákat. Akkor annyira nem aggódhatsz értük.
2024. máj. 4. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
mibajod?
2024. máj. 4. 19:38
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Azt én sem engedném, hogy a kutyák az ágyban aludjanak. Egyáltalán a házba sem engedném be őket.

Másfelől a kutyák érdeke is, hogy este kiszedjétek belőlük a kullancsokat. A másik lehetőség, hogy nem az erdőben sétáltatod a kutyákat, hanem pl az úton, földesúton. Vagy ne vidd egyáltalán el sétálni. Az udvarban simán tud futkározni.

2024. máj. 4. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Ez most am, miért is szexualitás kategória??? 🤔

Am nekem m1😂

2024. máj. 4. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
83%

Kapható kutyáknak kullancsbogyó, amitől nem mászik bele. Bár tény, hogy a bundáján attól még megtapad.

Miért nem beszéled meg a pároddal, hogy a kutya NE az ágyban aludjon??? Ha nem lenne kullancs akkor sem túl egészséges.

2024. máj. 4. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan kutyám, ami mellettem aludt az ágyban. De panelban laktunk, és tiszta volt. Rendszeresen fürdettem, és kapott kullancs ellen nyakörvet vagy cseppet. A bundáját is karbantartottam. Így lehet. Ha Te erdőben akarod futtatni, akkor gondoskodj róla, hogy ne másszon bele kullancs, vagy bolha, mert ugye nem csak az az egy élősködő létezik. Legyen rövid bundája, ellenszer vérszívók ellen, minden séta után átvizsgálás, rendszeresen fürcsi.

Csak, hogy tudd, ha nem is az ágyadban alszik, de bolhás/kullancsos, azt a házban is kivakarhatja, és belédmászhat. Nem kell pucéran lenni hozzá. Elég, ha nem tűröd be a nadrág szárát a zokniba, vagy elér a fejedig. Mindkét fiamnak a fejében találtunk kullancsot.

2024. máj. 4. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!