Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ujrakezdes olyan mintha most ismerkednenek? Megint ott az izgalom mint az elején?
Újból ott van h odafigyeltek érdeklődők új az egész mintha most kezdenetek az egész ismeretséget? Mit érezték?
Én most ilyenbe vagyok,0rol kezdjük nincs testi kontakt, újból randizunk beszelgetunk, ismerkedunk. Nekem olyan érzésem van mintha ami eddig volt eltörlődőtt volna mintha tényleg csak most ismernek meg 1 új embert. Másis így van? Úgy terveztem barátokkal kezdünk néha elmegyünk ide oda és majd később ha ugyalakul szexelunk. Mint 1 újonnan idült kapcsolatnal
Bizonytalan vagy.
Én, és még sokan eleve újra sem kezdenénk egy exel.
Azaz ex, bárhogy is próbálod elnyomni azt az embert már ismered. Egy részén hamar átlendülsz, úgymond könnyebb és egyszerűbb egy exel újrakezdeni mert bárhogy is véled nem kell a nulláról kezdeni.
Csak reményt adsz neki.
De ezt Te tudod. Már benne vagy, és folytatni is fogod mert ez így kényelmes számodra. Szóval majd kiderül mi lesz.
Volt olyan kapcsolatom, ahol sokszor újrakezdtük. Én nagyon szerelmes voltam, így minden újrakezdés izgalmas volt számomra, viszont akkor 19-20 voltam.
Most már nemsokára 30 leszek, teljesen másképp látom a dolgokat, már nem tudnék senki felé akkora bizalmat táplálni, hogy egy újrakezdés bármilyen izgalommal töltsön el. Nyilván függ attól, hogy miért lett vége, de jelenleg is nagyon szerelmes vagyok az exembe, akivel szétmentünk, nem próbáltuk meg újból soha, de nem is tudnám. Pedig soha nem voltam még ennyire szerelmes mint most. Egyszerűen a sok csalódás visszahúz a realitásba, és az ember "nem engedheti meg" az ilyesfajta feltétel nélküli reménykedést. Valamiért vége lett, valamiért megbántott. Megjátszhatjuk, hogy nem történt meg, de csak ideig-óráig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!