Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után ujrakezdes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után ujrakezdes olyan mintha most ismerkednenek? Megint ott az izgalom mint az elején?

Figyelt kérdés

Újból ott van h odafigyeltek érdeklődők új az egész mintha most kezdenetek az egész ismeretséget? Mit érezték?

Én most ilyenbe vagyok,0rol kezdjük nincs testi kontakt, újból randizunk beszelgetunk, ismerkedunk. Nekem olyan érzésem van mintha ami eddig volt eltörlődőtt volna mintha tényleg csak most ismernek meg 1 új embert. Másis így van? Úgy terveztem barátokkal kezdünk néha elmegyünk ide oda és majd később ha ugyalakul szexelunk. Mint 1 újonnan idült kapcsolatnal

máj. 3. 17:40
 1/8 Ghgj ***** válasza:
Meddig voltatok külön?
máj. 3. 17:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Másfél éve voltunk együtt és 2 hete voltunk szakításba, kB 3 napja kezdtük újra de csak beszélgetünk ismerkedünk,randizgatunk, nincs semmi csók ölelés, úgy gondoltuk aprajaval mint 1 új kapcsolatba
máj. 3. 17:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem lenne baj hogyha nem tettél volna fel kérdést. Nem bízol ezek szerint benne és így a kapcsolatban sem.
máj. 3. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Bizonytalan vagy.

Én, és még sokan eleve újra sem kezdenénk egy exel.

Azaz ex, bárhogy is próbálod elnyomni azt az embert már ismered. Egy részén hamar átlendülsz, úgymond könnyebb és egyszerűbb egy exel újrakezdeni mert bárhogy is véled nem kell a nulláról kezdeni.

Csak reményt adsz neki.

De ezt Te tudod. Már benne vagy, és folytatni is fogod mert ez így kényelmes számodra. Szóval majd kiderül mi lesz.

máj. 3. 18:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt izgalom, még tiniként. Felnőttként már nem így gondolkodom.
máj. 3. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt olyan kapcsolatom, ahol sokszor újrakezdtük. Én nagyon szerelmes voltam, így minden újrakezdés izgalmas volt számomra, viszont akkor 19-20 voltam.

Most már nemsokára 30 leszek, teljesen másképp látom a dolgokat, már nem tudnék senki felé akkora bizalmat táplálni, hogy egy újrakezdés bármilyen izgalommal töltsön el. Nyilván függ attól, hogy miért lett vége, de jelenleg is nagyon szerelmes vagyok az exembe, akivel szétmentünk, nem próbáltuk meg újból soha, de nem is tudnám. Pedig soha nem voltam még ennyire szerelmes mint most. Egyszerűen a sok csalódás visszahúz a realitásba, és az ember "nem engedheti meg" az ilyesfajta feltétel nélküli reménykedést. Valamiért vége lett, valamiért megbántott. Megjátszhatjuk, hogy nem történt meg, de csak ideig-óráig.

máj. 3. 19:13
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Én ezt úgy tudom elképzelni, ha együtt vagy valakivel 20 évet, bedarál titeket az élet, nem jut egymásra elég idő, elfejlődtök egymás mellett, és szakítotok. Aztán eltelik 2-3 év, és újra találkoztok, és újra megismeritek egymást. Ilyenkor el tudom képzelni, hogy a régi szerelmed lesz az új szerelmed. Mert 2-3 évtized alatt változhattok annyit, hogy újra meg kelljen ismerni a másikat. De ez a másfél év együtt töltött idő, meg 2 hetes szakítás nekem nevetségesnek tűnik.
máj. 3. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés miért lett vége és dolgoztok-e rajta, hogy ne legyen ott az a probléma köztetek, illetve problémák. Egyáltalán helyrehozható-e a kapcsolat, vagy ti besöpritek a szőnyeg alá azt jól van. Ki lehet jelenteni egyébként, hogy ebből a "lassúzásból" - egy helyen toporgásból semmi se lesz a csalódáson kívül mert te magad se hiszed el mélyen legbelül, hogy sikert értek el, de lehet a "párod" sem. Őszintén szólva úgy jön le, hogy fölösleges köröket szaladgáltok körbe-körbe. Tehát ha azt akarjátok, hogy működőképes legyen az egész az ellentétek köztetek legyenek orvosolva. Totál álomvilágba ringatod magad ha azt hiszed ő egy új személy mert nem az, kesztyűs kézzel áll hozzád, be akar vágódni. Természetesen szerethet, ragaszkodhat hozzád, de az igazi énje az akivel vége lett...
máj. 16. 20:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!