Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm azért nem vitázik már velem mert már feladta?
Szakítás lesz.
Szerelemből költöztünk össze mindent közösen teremtettünk meg.Sok vita stressz munka volt benne ezzel jár a sok veszekedés is.
Majd egy napon észrevettem hogy csend lett.Csend de olyan hogy nem értettem.Nem értettem majdnem két évig.Beszélgettünk éltünk közben de onnantól soha egy hangos szó nem volt.
Éreztem hogy ez valami komoly dolgo lesz de azt mondta minden rendben.
?ajd egy reggel közölte elmegy a barátnőivel pár órára kávézni mindjárt jön.
Felhívott közben válunk vagy én költözök el vagy ő.
Mire hazaér döntsem el mert csomagol és megy.
8 éves kapcsolat volt de utána úgy felszívódott hogy szinte azt se tudom kivel éltem ennyi időt.Letiltott még a barátnői ismerősei is. senkitől nem tudom megkérdezni mi van vele.
Ez a tanulópénz.
Kerül téged, unja a durvaságaidat, nem szereti a verbális erőszakot. Nem reagál, amit jól teszi. Helyetted egy kedves, megértő igazi férfit keres, aki nem kötekedős, nem színészkedik, nem infantilis, nem akar pótanyukát, háztartási cselédet. Aki párkapcsolatra, apaságra alkalmas.
Ha őt megtalálja, biztonságban fogja érezni magát, mert lesz, aki megvédje őt. Amint megtalálta a számára megfelelő férfit, azonnal szakítani fog veled. Nem fogod tudni szakítástól visszatartani őt, engedd el ezt a nőt.
Inkább maradj egyedül, mert a durvaságaidat nem fogják szeretni, nemhogy még elviselni is….
Egy magára valamit adó erős, érzelmileg felnőtt nő nem kezd infantilis, erőszakos kisfiúval.
Menj pszichológushoz, az többet fog segíteni rajtad, neki is ugyanazokat mondd el, mint amit itt leírtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!