Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 évesen heti hányszor szeretkeztek párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 29. 09:30
2/27 anonim válasza:
3 havonta egy kényszeredett szex, bár nem is nevezném annak. 49-44. 50 felett meg már nem is erőltetem.
3/27 anonim válasza:
Heti kettő-három.De ezt nem igen szokták elhinni,mindenki maga tudja.
4/27 Grizesteszta válasza:
Heti 6-8 tutira van, mi nagyon "lelkesek" vagyunk.
5/27 Grizesteszta válasza:
Ja, mi 60hoz kozelebb vagyunk, mint 50hez, de uj kapcsolat, meg nincs 2 eves. Ez nyilvan arnyalja a kepet.
8/27 anonim válasza:
Én azért megnézném hogy néznek ki ezek a párok. A 40-es nőket elnézve inkább én fizetnék csak ne kelljen hozzájuk érni, nem hogy szexelni. Mondjuk a pasik se jobbak. Aztán ha ezek összejönnek, bele sem gondolok.
9/27 anonim válasza:
Mi szerintem egész jól nézünk ki - a férjem is és én is - és nem együtt "öregedtünk meg", hanem 40+ jöttünk már össze, 5 éve.
7-es voltam.
10/27 anonim válasza:
Nem biztos hogy minden 50-es férfinek 40-es párja van. Mi heti 10-14-szer, párom 50, én 32.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!