Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha munka miatt alig tudunk együtt lenni? 20L
Figyelt kérdés
Nekem olyan műszakaim vannak hogy 1 hétig 8.00-17.00
Vagy 14.00-23.00 dolgozok.
Most a héten nyaraltam a családdal és kovi hétre az esti műszakot kaptam. Párom mindig 17.00ig dolgozik csak. Egész héten amég a családdal voltam, nem igazán tudtunk együtt lenni párommal.
Most a jövő hét megint ilyen lesz, nem tudom hogy fogom bírni. Nagyon nehéz, nagyon szeretem őt és rossz nélküle. Meg amúgy külön is élünk (összekoltozés nem opció jelenleg)
2024. ápr. 26. 16:45
1/6 anonim válasza:
A családdal voltál. Miért a munkára fogod? 😁
2/6 anonim válasza:
Keress olyan munkát, hogy együtt legyetek 17 óra után. Vagy ő menjen dolgozni oda ahol te vagy. Oldjátok meg.
3/6 anonim válasza:
Ha elmész nyaralni a szüleiddel, és nincs ott a párod, akkor nyilván vele nem vagy együtt. De ezért miért a munkahely a rossz?
4/6 anonim válasza:
Mi az a két hét? Semmi ahhoz képest, mint amikor a fiatal legény berukkolt 2 évre katonának!
Én akkor kaptam behívót tényleges katonai szolgálatra, amikor a mézesheteinket éltük. 3 hét múlva berukkoltam. Kibírtuk, mert ki kellett bírni. Mindez bő 58 éve történt és együtt vagyunk.
5/6 anonim válasza:
Bele ne haljál már 2 hétbe 😆 mi barátommal egy helyen dolgozunk de szinte állandóan külön műszakba. Ha éppen dolgom van hétvégén vagy neki akkor nem találkozunk és annyi senki nem fog belehalni.
6/6 anonim válasza:
Eddig hogy birtad? Maskor nem kell a csaladdal kiruccanni, hanem a szabid alatt lehetnel a baratodnal. Ha mar annyira szereted, meg hianyzik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!