Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most én vagyok a hisztis vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én vagyok a hisztis vagy tényleg érzéketlen bunkó a barátom?

Figyelt kérdés

Hali!

Barátommal ősszel költöztünk ki együtt külföldre, mert én itt kaptam munkát. A nyelvet megtanultam, király minden. Szerintem nagyjából oke is a kapcsolatunk de 2 napja kicsit osszevesztunk és azóta nagyjából az a lényeg, hogy nekem semmi sem jó, ő mindig mindent csak rosszul tud csinálni, ha mond is valamit az is rossz, ezért inkább nem is beszél kb hozzam. Nekem ez baromi rosszul esik, el is mondtam neki, de nem változtat.

Lényeg a lényeg: nekem nagyon jó fizetésem van, és meglennénk belőle, de szerettem volna ha talál munkát. Több, mint fel éve volt arra hogy kezdjen valamit a nyelvvel, de nem csinált semmit, nagyon alap a tudása. A munkahelyeket én nézegettem neki, és amit találtam most, az neki nagyon nem tetszik, mert kiszállítás, és nem szeret egész nap ülni. Az a helyzet, hogy nyelvtudás nélkül ez a max. Egész eddig azon volt, hogy csak legyen egy munkája, mindegy milyen, most meg minden nap csak a száját húzza.Ehhez hozzátevődik, hogy elvette az egyik cuccom kérdezés nélkül, és sikerült eltörnie. Ez egy drága dolog, ráadásul anyukámtól kaptam. Korábban már sikerült eltörnie több, számomra fontos tárgyat, és extra, hogy nekem nagyon stresszes periódus van most az életemben. Mindez nagyon felnyomta az agyvizem és összevesztünk. És azóta én érzem magam sz.rul, hogy biztos kibírhatatlan vagyok, de rosszul esik az is, hogy nem is foglalkozik azzal, mennyire megbántott…

2024. ápr. 24. 22:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%
Aha... jó, legalább látom most már, hogy az alap probléma az, hogy te nem akarsz változást, alapvetően jó ez így, csak néha mártírkodsz egy kicsit. :D
2024. ápr. 25. 10:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha egy nő tart el egy férfit. Képesek vagytok rá, és vagytok olyan jók, mint a férfiak, hogy családfenntartók legyetek. Büszkék lehettek magatokra! Hajrá nők!
2024. ápr. 25. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:

9

Teljesen igazad van!

10

De bzdmeg, te tartod el! Nagy részben.

🤣🤣 amit meg leírtál, az = "NEM AKAR MUNKÁT"

2024. ápr. 25. 12:12
 14/15 anonim ***** válasza:
De ugye legalább a háztartást viszi, és nem te szolgálod ki munka után az otthon henyélő pasikád :D
2024. ápr. 26. 02:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Sarkos leszek, nem szoktam az lenni. Ezek nem jó előjelek. Felnőtt ember tényleg? Te sokkal erettebbnek tűnsz. Ő meg jól elvan, lustazik. Később is erre szamithatsz?

Tennem szoktam ilyeneket írni, de szerintem keress majd magasnak valakit, akire számítani lehet. Kezd magával valamit, és nem azt várja, hogy elintezd helyette

A kérdésre a válasz nem te vagy hisztis. Remélem nagyon sajnálta, hogy eltorte. Én más cuccara extremen vigyazok. Hogyhogy nála ennyi minden eltorik?

szept. 28. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!