Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád ha tudnád hogy hazudik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád ha tudnád hogy hazudik?

Figyelt kérdés

A barátommal viberen szoktunk beszélgetni meg írni. Azt mondta nincs facebookja, se messengere.

De beszélgetés közben volt hogy hallottam a messenger üzenetet hogy pittyegett neki. Elég sokszor volt ilyen, főleg esténként és azt mondta hogy nem, ez csak a viber hangja és a barátja ír, vagy munkatársa.

2024. ápr. 23. 23:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Előző. A megcsalók 99% tagadja a tettét, úgyhogy felesleges kerdezgetni, nekem ez a tapasztalatom.

A kerdezo messengeren hangot hallott ki, mikor az elvileg nincs is, úgy hogy elég bukta.

2024. ápr. 24. 08:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, persze. Biztos a Messenger hangját sikerült neki beállítani Viberre és ez az oka. Véletlen sem a szinte nyilvánvaló kamu.

Én meg már nyertem háromszáznyolc darab iPhone-t az interneten, mert random kattintgattam. Már nem is tudok mit kezdeni velük. A mai világban ez már csak így megy. (Pont ennyire valós a felvetésed.)

2024. ápr. 24. 08:02
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
De pittyogást a viberre nem lehet beállitani? Mert szerintem van itt ia olyan hang. Ha újabb üzi jön oda akkor az is jelezhet így. Nem?
2024. ápr. 24. 08:03
 14/24 anonim ***** válasza:
67%
Nyilván tök hülyeség 9 - eske, biztos csak hallucinált a kérdező, a faszija meg röhög a markában. Mert ha nincs telepítve messenger, akkor csak a füle csengett biztos.
2024. ápr. 24. 08:06
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

De igen állítható a hang, de alapból nincs benne messenger hang (szerintem). Az pedig sokkal nyilvánvalóbb, hogy kamuzik a kérdező párja.

(Meglepne, ha benne lenne, mivel ezek általában egyedi hangok és alkalmazás jellemző dolog. A két cégnek pedig semmi köze egymáshoz. )

2024. ápr. 24. 08:08
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen DE ki az a hülye aki letölti a messenger hangot, ratelepiti viberre? ki az aki erre időt szán és kérdés hogy miért? Mikor tök idegesítő hangja van, nem egy kellemesebbet választ. Nem, kérlek aki hülye és hinni akár az biztos erre szavaz, én meg azt mondom, hogy a palija sáros. Ennyi.
2024. ápr. 24. 08:09
 17/24 anonim ***** válasza:
24%
Hát szerintem meg van olyan hang máshova is. Szerintem a kérdés feltevése a faszinak sokkal egyszerűbb lenne.
2024. ápr. 24. 08:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Mondom, hogy nincs. Ezek általában jogvédett dolgok... érted.. nem kerülhet az appba. Ha te csinálsz egy appot akkor szerintem biztos hogy nem használhatsz benne messenger hangot anélkül, hogy nem fizetnél érte milliós jogdíjat. De lehet még akkor sem, mert szerintem ez egyedi és igenis számit, mert a messenger ismertetője.

2024. ápr. 24. 08:15
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Igazából nem használok massengert. Fogalmam sincs milyen a hangja, de nekem olyan telóm van amin olyan pittyegést állitók be amilyet akarok és lehet ez az egszerű pittyem is van ami a massengeren. Na mit szólsz hozzá?
2024. ápr. 24. 08:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan azt, mint amit eddig is. Minden appnak és minden telefon gyártónak vannak egyedi hangjelzései ami máshol másik applikációban nincs benne. Persze, ha te magad valahonnan letöltöd akkor be állítható, de ki a tököm kínlódna azzal, hogy beállítsa vibernek pont a messenger hangját ami ugye alapból nincs is neki. Azt ne mondja nekem valaki, hogy annyira tetszik neki az a hang és muszáj volt.

Sokkal nagyobb valószínűséggel hazudik az illető. Ha tetszik, ha nem. Bizonygathatod az ellenkezőjét, attól még nem valószerű amit leírsz.

2024. ápr. 24. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!