Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csekkolja az exem?
Miért van az, hogy a barátnőm, akivel 8 hónapja vagyunk együtt non-stop csekkolja a volt feleségem?
Velem az első percben letiltatta az ő exeit, én is letiltottam az enyém, ő viszont folyamatosan csekkolja és az mondja nekem az infókat, hogy "na, megházasodott", vagy "gyereket vár". Lehet, hogy reakciókat akar belőlem kisajtolni, de engem ezek tökre nem érdekelnek. Ha ő nem hozná szóba, akkor soha nem is gondolnék kb. rá, nem véletlenül váltunk el.
És ilyenkor feljön az részéről, hogy nekem már volt feleségem és kész, innentől ő nem akar, neki ez nem fontos, én már voltam házas, stb. Közben meg ezen kívül minden iszonyatosan jó vele és szeretném idővel megkérni a kezét is (ő nem volt házas még).
Na emberke, te nem tudod mibe léptél bele, részvétem.
Nézz utána: nárcisztikus.
Tudod miért tiltatta le az exeit nálad? nehogy szóljanak neked róla.
A fejemet rá merem tenni hogy az összessel kapcsolatban van.
Innentől kezdve az életed-már nem a tiéd. Akár nő, akár férfi nárcisztikus a társad.
Keresd meg az FB-n a Bennfentes csoportot-ott láthatod milyen a társuknak lenni és mit élnek át az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!