Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális, hogy 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális, hogy 2 éve kapcsolatban vagyunk, és most találta ki az exe, hogy beszélni akar a párommal?

Figyelt kérdés
Mondta a párom, hogy kettesben találkozni fognak, mert megkérte rá az exbarátnője. Nem vagyok féltékeny típus, de amiatt zavar a dolog, mert alapból fura viszonyuk volt, alig voltak együtt és a vége egy hatalmas veszekedés volt, de nem sokat tudok az egészről. És ehhez képest széles mosollyal köszönnek egymásnak, meg a párom előszeretettel “ugrál” neki, pl multkor a csaj kért egy zsebkendőt, voltunk vagy 60-an, mégis a párom volt az első aki rohant, hogy hoz neki. Meg mozgott a széke akkor is a csomó férfiből a párom ugrott neki elsők közt és hozott széket, pedig az enyém sem volt a legjobb.

ápr. 22. 23:26
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Nem találkoztak, lemondta a barátom.

Azt mondta nem látja semmi értelmét és meg is írta neki, hogy nem alkalmas és nem látja értelmét már.

máj. 19. 21:43
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a minimum,kérdező..Reméljük így is marad,semmilyen okuk nincs találkozni ennyi idő után,a csaj igazán lepattanhatna a kapcsolatotokról.
máj. 20. 07:53
 33/44 A kérdező kommentje:

UPDATE: Mégis találkoztak, ma délelőtt. Utólag elmondta. Azt mondta a párom, hogy azért, mert nagyon megsajnálta a csajt, mert tǒbbször is kérte őt.

Csakhogy a telefonjában láttam, hogy ő írt a csajnak tegnap éjjel 2-kor, hogy nagyon kéri, hogy beszéljenek.

Nem nyitottam meg az üzenetet, rákérdeztem, azt mondta azért írt neki, mert bűntudata volt, hogy nem beszéltek. Ja és elvileg azt beszélték meg, hogy “barátok maradnak/lesznek”.

máj. 20. 17:23
 34/44 anonim ***** válasza:
86%
Jó nagy hülye vagy ha ezek után nem dobod ki, már ne haragudj.
máj. 20. 18:43
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el ezt a kapcsolatot. Sajnos a barátod semmibe vesz, tojik Rád. Ne haragudj, de ez szakítás, ha legalább egy ici-pici önbecsülésed van. És sajnos ezt férfiként látom így. Amúgy nagyon sajnálom, hogy így alakult.
máj. 21. 04:58
 36/44 anonim ***** válasza:
100%

Há ez nagyon gáz.. pedig már kezdtem örülni hogy barátod nem lesz ilyen sunyi alak.

Titkolózott és hazudott is neked,ebből nem lehet mást leszűrni így,csak rosszat.

Sajnálom kérdező. :(

máj. 21. 07:39
 37/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez így még durvább mint ha nyiltan talalkozott volna vele. Ez egy hazug féreg.
máj. 21. 11:41
 38/44 A kérdező kommentje:
Nehéz döntenem, mert végülis nem hazudott, elmondta, hogy találkoztak…az meg, hogy megsajnálta a csajt valahol érthető, ha ennyire kérlelte a lány. De nem tudom mit tegyek…
máj. 22. 15:30
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező HAZUDOTT NEKED hiszen azt mondta, hogy nem fog vele találkozni és mégis találkozott vele. Ráadásul most "barátok lesznek mert a barátod sajnálja őt, bűntudata van", de (lmao) te miattad NINCS lelkifurkája egyáltalán. Kizárólag azért mondta el, hogy taliztak mert "barátok lesznek", de (rofl) szeretők lesznek szó szerint, BÁR lehet nem összeültek valahol hanem összetapadt a nemiszervük.

1000%, hogy ÉRZELMILEG úgy szét vagy csalva mint a huzat és 1000%, hogy fizikailag is előbb-utóbb meg fog téged csalni (persze csak ha már nincs rajta túl).

Csakis azért van veled mert azzal a csajjal vége lett, de ha ő ad neki zöld utat, vagy valamilyen új csaj akkor téged repíteni fog mint a 21 hiszen NEM SZERELMES BELÉD/NEM SZERET& TISZTEL.

Simán megvárhatod ha nem akarsz szakítani, vagy neked jó lesz megcsalva élni akár 2 gyerek mellett.

Mindenki úgy rontsa el az életét ahogyan akarja.

máj. 22. 17:17
 40/44 anonim ***** válasza:
100%

Annyit még muszáj írnom hogyha te ennyire felmosórongy vagy, hagyod amit csinál veled akkor nem vagy normális. Más nő/férfi rögtön kukázta volna azután, hogy szembesült volna vele, hogy ugrik az exnek.

Te meg még mindig vele vagy.

Hát basszus azon se lepődnék meg esküszöm, nem túlzok hogyha a szemed láttára dugná meg te akkor se hagynád el, sőt még beállnál harmadiknak ha akarná.

Azért ennyire oda lenni egy hűtlen himbilimbiért nagyon gáz. A szerelem akkor ér valamit ha kölcsönös és még mellette tisztel is.

Egyiket se érzi irántad.

"De nem tudom mit tegyek" - Tudod te nagyon jól, hogy külön kéne tőle válnod csak nem akarsz. Legalább légy őszinte saját magadhoz!

máj. 22. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!