Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, hogy 2 éve kapcsolatban vagyunk, és
most találta ki az exe, hogy beszélni akar a párommal?
Figyelt kérdés
Mondta a párom, hogy kettesben találkozni fognak, mert megkérte rá az exbarátnője. Nem vagyok féltékeny típus, de amiatt zavar a dolog, mert alapból fura viszonyuk volt, alig voltak együtt és a vége egy hatalmas veszekedés volt, de nem sokat tudok az egészről. És ehhez képest széles mosollyal köszönnek egymásnak, meg a párom előszeretettel “ugrál” neki, pl multkor a csaj kért egy zsebkendőt, voltunk vagy 60-an, mégis a párom volt az első aki rohant, hogy hoz neki. Meg mozgott a széke akkor is a csomó férfiből a párom ugrott neki elsők közt és hozott széket, pedig az enyém sem volt a legjobb.
Nem vagyok csicska, és jól ki is lesz osztva a csaj, hogy álljon le és ne nyomuljon. Nem is értem hogy van mersze valakinek így belepofátlankodni egy kapcsolatba
máj. 9. 21:49
22/44 anonim válasza:
“Azt mondta a párom, hogy a kapcsolatukról akar valamit beszélni”
Aha!
Ugyan mit?! Hogy köszöni aszéket, meg a zsebkendőt?
A párod gerinctelen. Egy férfi, aki hozzám tartozik, nem ugrál az exe körül, mikor vannak ott mások is, rájuk hagyja, tegyék ők.
És nincs “megbeszélni valója” a volt kapcsolatukról.
Nem mondja el nekem, hogy bennem bizonytalanságot ébresszen. Vigyázna a lelkemre, a kapcsolatunkra.
Én ezt szemétségnek tartom.
máj. 10. 07:22
23/44 anonim válasza:
Miert lovagolsz azon, hogy “nemnő kérte a találkozót, hanem az exe kérte”?!
Ezzel fel akarod menteni azt a szházit.
Odáig el kell jutniuk, hogy találkozót kérnek egymástól.
Ami tuti, hogy már megtörtént.
Én már ennyiért kirúgnám.
Van neked önbecsülésed, méltóságod, hogy éppen átvernek, és te ahelyett, hogy kirúgnád mint macskát, ide posztolsz?!
máj. 10. 07:27
24/44 anonim válasza:
Ott kerülgetik egymást a szemed előtt. A párod ott dürrög az exe körül, mint egy fajdkakas, te meg itt tipródsz?
Rúgd ki a fenébe!
máj. 10. 07:33
25/44 anonim válasza:
Valószínűleg igen, a párod és az exe még vevők egymásra. Egyetlen egy dolgot tudok elképzelni, ami akár pozitív is lehet, azt hogy nem mondták ki, hogy mi az oka, annak, hogy vége, és most ezt akarják megbeszélni. De bocsi, szerintem is sokkal valószínűbb, hogy itt az újrakezdés lehetőségéről van sajnos szó mindkét fél részéről. Figyelj oda, mi történik és az alapján cselekedj! És sajnálom, hogy rossz hírt mondunk, de sajnos nagy valószínűséggel ez a változat van.
máj. 10. 09:03
26/44 A kérdező kommentje:
Utolsó, de ezt miért 2 év után kell megbeszélni? Akkor ez azt jelenti, hogy egész idáig ez le sem volt rendesen zárva…
máj. 10. 09:12
27/44 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés. Lehet hogy még annyi harag volt az egyik vagy mindkét félben, hogy nem ment. De bocsi, szerintem ők nem erről, hanem újrakezdésről fognak beszélni. Az azért érdekes, hogy eltitkolta előled a párod és sajnos ez a rosszabb verzió irányára utal szerintem, de persze az is lehet, hogy csak nem akarta, hogy probléma legyen, hogy találkoznak, de ezt is nagyon kis esélyűnek tartom. Megpróbálunk itt véleményt alkotni és tanácsot adni, de azt hogy a párod mit gondol és mit érez, azt csak ő maga tudja. De esetleg arra tudsz figyelni, hogy ő hogy viselkedik Veled mostanában. Azt javaslom, nagyon figyelj rá oda és ha kell, hagyd el! Tudom, nagyon fog lelkileg fájni, ha itt igazunk van sajnos. De Neked kell érezni, hogy mit kell tegyél.
máj. 10. 09:20
28/44 anonim válasza:
2 év után mi megbeszélnivaló lenne egy szakításon? Teljesen hülyének vagy nézve.
máj. 10. 22:43
29/44 anonim válasza:
Április 22 óta már biztosan találkoztak. Mi történt? Még mindenig beszélnek? A barátodat nem érdekli hogy neked ez rossz?
máj. 11. 17:25
30/44 anonim válasza:
Igen, már biztosan találkoztak. Mi történt azóta amióta kiírás a kérdést és mi történt azóta, amióta találkoztak? Jó, csak szinte majdnem teljesen biztosan találkoztak. De lehet, hogy annak van igaza, aki szerint biztosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!