Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki kapcsolata egy idő után megszokássá válik?
Figyelt kérdés
Hiába nem élünk együtt, mégis azt érzem a kapcsolatom a barátommal megszokás. Már mindent tudok róla, semmivel kapcsolatban nem tud már meglepetést okozni. Én még soha nem éltem át ezt, mert sose volt hosszútávú kapcsolatom. A kapcsolatunk eleje nagyon izgalmas volt, alig vártam, hogy beszéljünk, alig vártam, hogy írjon, de már úgy mostanság nincs meg bennem ez az érzés annyira. Még a szex is unalmas vele, pedig nem is mindennap találkozunk, mindig ugyanazok a pózok, mindig csak a szoba. Nem mondom, jó a biztonság, de valahogy mégis unalmas ez a megszokás. Sokszor úgy érzem magam, mint aki 30 éve házasságban él. Sokszor szeretném vissza azt a kezdeti izgalmas időszakot, amikor elkezdtünk járni.2024. ápr. 22. 21:35
11/13 anonim válasza:
És te mit teszel, hogy izgalmas legyen? Lehet tényleg unalmas a pali ezt nem tudom, de az egész kérdésben nincs semmi, amit te tennél a kapcsolatért.
12/13 anonim válasza:
4. Milyen nyelven programoztok? Pascal? Mindketten programozók vagytok? Így azért könnyű!
13/13 anonim válasza:
De miért jó az izgalom? Én alig várom, hogy végre megszokjuk egymást, és olyan legyen a kapcsolatunk, mint a barátaimmal vagy a tesómmal, igazi bizalmi kapcsolat. Ők sem "lepnek meg". Meg ezt soha nem értettem, mivel lep meg? Elmondja, hogy szerette régen a Metallicát, és felrobban a másik, hogy ezjujdeizgi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!