Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körül normális ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hónapja vagyunk együtt, mindketten 30-on felül. Szerintetek az normális, hogy a párom igaz ritkán, de hétvégéket tölt együtt a barátnőivel? Ottalvás, elvannak. Nekem fura, nem tinédzserek vagyunk már, inkább velem kéne lennie szerintem. Pláne hogy állítólag nagyon hiányzom neki. Mi is csak hétvégén tudunk találkozni.2024. ápr. 22. 07:08
11/27 A kérdező kommentje:
Nyilván lehet nézni így is, úgy is. Egy friss kapcsolatért ne hanyagolja a barátait. Viszont mikor, ha nem most akarna velem lenni? Meg én nem kértem, hogy hanyagolja őket, de miért nem elég egy pénteki nap velük, egymásnál alvás, aztán szombaton meg velem lenne. Minek ehycegész hétvége. Nekem akkor is fura 30 felett ez az egymásnál alvás mánia :D
2024. ápr. 22. 08:02
12/27 A kérdező kommentje:
De konkrét példa. Most 3 hétig nem találkozunk. Most hétvégét együtt tölti rég nem látott, külföldön dolgozó barátnőjével. Utána egy másik barátnőjével mennek 10 napra külföldre annak a barátnőjének a születésnapját ünnepelni. Zárójelben annak a csajnak van férje, nem tudom miért nélküle megy. Én ilyet biztos nem csinálnék, na mindegy. Közben kiderült, hogy nem is ketten mennek, hanem megy az a rég nem látott külföldön dolgozó barátnői is. Akkor miért fontos most még különegy hétvégét vele lenni, miért nem elég az a 10 nap? Ja és hazajönnek, nem jön hozzám egyből, hanem még itthon külön egy napot még együtt töltenek, egymásnál. Nekem ez nem oké. Biztos vkinél normális ez, de szerintem igenis 30 felett már másnak kéne lenni a prioritásnak.
2024. ápr. 22. 08:08
13/27 anonim válasza:
Én már arra is változtatást igényeltem exemtől, mikor havonta egyik hétvégén "nem tudtunk" találkozni. Aztán tudtunk, csak akarni és közösen szervezni kellett.
Nekem már most nem lenne a párom. Nem gondolnám, hogy komolyan vesz. Csak tartalék fiókban.
14/27 anonim válasza:
30 évesen nincsenek is barátnői nőknek.. :D
15/27 anonim válasza:
Teljesen normális. Ha egyébként minden hétvégét veled tölt, akkor nehogy már néha ne férjen bele, hogy mással is van. A barátságokat ápolni kell, a női barátságok pedig sokkal mélyebbek tudnak lenni, és csak azért, mert te nem tudod elképzelni, hogy ez normális, igenis teljesen normális kortól függetlenül.
16/27 anonim válasza:
15: Te sem érted a történetet...!
17/27 A kérdező kommentje:
Nyilván, mikor kiírtam a kérdést, tisztában voltam vele, hogy ez emberfügő, ki így, ki úgy, mint ahogy a válaszok is mutatják. De azért nekem senki ne mondja, hogy az normális, hogy vki inkább a barátnőivel ünnepli a születésnapját külföldön másfél hétig, mint a férjével. Vagy hogy így meg úgy hiányzom, de nem elég, hogy elmegy másfél hétre, még előtte hétvégén is együtt kell lenni. Nem tinédzserek vagyunk már. Egy egy nap oké persze, de egész hétvége az sok. Perszevtudom, vkinek fontosabb vagy legalább egy szinten van a barátság a párkapcsolattal. Mondjuk én eddig ilyeneket szerencsére nem tapasztaltam, meg a környezetemben sem jellemző. Nálam a tettek számítanak, mondani lehet, hogy hiányzom. Azt meg hogy a női barátságok mélyebbek, inkább no comment :D
2024. ápr. 22. 12:40
18/27 anonim válasza:
Bocs, de én nagyon gyorsan koptatnálak le a csaj helyében. Őt se tartod normálisnak, de már a gondolom nem ismert barátnőit is ekézed, hogy miért megy a férje nélkül nyaralni, kicsit vegyél vissza és kezdj egy kis önfejlesztésbe vagy menj el sportolni hogy levezesd ezt a frusztrációt, mert így születnek a bántalmazó emberek. Egy hatalmas red flag vagy jelenleg. Vagy szimplán egy világi gyökér.
19/27 A kérdező kommentje:
Szóval azért vagyok gyökér meg bántalmazó, mert minél több időt a párommal szeretnék tölteni :D nem közben találtam ki, az elején mondzam milyen vagyok. Azt mondta ő is ilyen. Meg minden szabadidejét velem szeretné tölteni blabla. Dumálni mindent lehet. Én csak tinglitangli kapcsolatoknak hívom ezeket, az egyik jobbra, a másik balra. Csak sajnálni tudom, akinek ez megfelel. Ezek nem is kapcsolatok, csak összejárós hülyeségek. Ilyen az embernek 20 éves kora körül van. De kinek mi.
2024. ápr. 22. 13:34
20/27 A kérdező kommentje:
Az fel sem merült, hogy esetleg én is elmehetnék. Én biztos, hogy a páromat nem hagynám ki ilyen élményekből. De hát akkor ez a normális, modern világ :D
2024. ápr. 22. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!