Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért tesztel, hogy megcsalom-e?
nagyin féltékeny:)
én imádom ha a barátom féltékeny mert érzem hogy szeret
ha azt akarod h ne csinálja akk mond neki h vki zaklat egy ismeretlen e-mail címen;)
legalább biztosan tudod h nagyon nagyon nagyon szeret téged:)
pussz
Na igen, a női talány! :)
Szerintem finoman célozz arra, hogy nem kéne....
valószínűleg azért, hogy megbizonyosodjon róla, hogy tényleg őt szereted-e... biztonságban akarja magát érezni, tudni, hogy ha lehetőséged lenne, akkor sem kezdenél ki mással...
érthető, hogy zavar, hogy nem bízik benned... (teljesen biztos vagy benne, hogy ő írogat neked másik címről?)lehet, hogy fél, hogy csalódik - esetleg rossz tapasztalatai is vannak, ezért inkább ellenőriz...
szerintem, beszéld meg vele, de legyél vele kedves és ne veszekedjetek emiatt, mondd meg neki, hogy csak ő kell neked (remélem valóban így van), mert hiszen csak szeret, és nem akarja h másé legyél - még akkor is ha nem éppen a legjobb megoldás, hogy ezt csinálja...
próbáld meg megtudni tőle, mi az ami miatt tesztel (pl. megnézel más csajokat?, vagy lehet, hogy pl zavarja h kedves vagy más lányokkal... stb.)
Lehet "női talánynak" is nevezni, de sztem ha annyira nem bízik meg benned, hogy azon töri a fejét, hogyan ellenőrizgessen, stb., akkor ott régen hibás vmi. Vagy te vagy megbízhatatlan és jogos a félelme (de akkor miért van még mindig veled?), vagy ő "zűrös" egy kicsit - ez utóbbi alatt azt értem, hogy ha ok nélküli a félelme, akkor szenvedhet önbizalomhiánytól, kisebbrendűségi komplexustól, stb., és azért ellenőrizget folyton, mert egyszerűen nem képes elhinni, hogy őt szeretheti vki. Szerintem állítsd kész tények elé: mondd meg neki, hogy tudsz a mesterkedéséről, és kérdezz rá nyíltan, miért teszi...
Vajon adtál rá okot, hogy ne bízzon meg benned?...
Először nézz magadba, adsz-e rá alapot? Mert más a válasz:
1. ha igen: akkor persze, hogy féltékeny. Nem akar elveszíteni. Ezért tesztel, készíti magát a legrosszabbra, még ha tudatalattilag is teszi, tudni akarja, mire számíthat.
2. ha nem: mutasd ki jobban, mennyire fontos a számodra. Lehet, hogy nem érzi eléggé a szereteted, és emiatt csinál ilyeneket.
A legjobb az lenne, ha őszintén meg tudnátok ezt beszélni. Mint több titok van egy kapcsolatban, annál labilisabb lesz.
mert önbizalomhiánya van, ez lehet korábbi sérülésekből, megcsalták, becsapták stb ebből kifolyólag kisérletezget..
ha nem adsz rá okot el fog múlni nála..
az idegen emailesnek, ird meg, hogy tárgytalan-- van már barátnőd...ennyi elég lesz neki...
ha tovább folytatja, az már beteges le kell ülni és megbeszélni..
Hát igen régebben én is csináltam ilyet a pasimmal :D
De tudom már hogy nagyon szeret.Most én abbahagytam a feltűnő féltékenykedést és most ő csinálja velem.:)Mindig olyanokat mond hogy:Kivel beszéltem?Hol voltam?Kivel voltam? Kivel telefonáltam? Néha idegesítő tud lenni.De már megszoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!