Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm miért tesztel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm miért tesztel, hogy megcsalom-e?

Figyelt kérdés
a barátnőm egy idegen e-mail cimen probál kikezdeni velem hogy bekapom-e a csalit. mért csinálja?
2008. jan. 8. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nagyin féltékeny:)

én imádom ha a barátom féltékeny mert érzem hogy szeret

ha azt akarod h ne csinálja akk mond neki h vki zaklat egy ismeretlen e-mail címen;)

legalább biztosan tudod h nagyon nagyon nagyon szeret téged:)

pussz

2008. jan. 8. 18:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, a női talány! :)

Szerintem finoman célozz arra, hogy nem kéne....

2008. jan. 8. 18:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

valószínűleg azért, hogy megbizonyosodjon róla, hogy tényleg őt szereted-e... biztonságban akarja magát érezni, tudni, hogy ha lehetőséged lenne, akkor sem kezdenél ki mással...

érthető, hogy zavar, hogy nem bízik benned... (teljesen biztos vagy benne, hogy ő írogat neked másik címről?)lehet, hogy fél, hogy csalódik - esetleg rossz tapasztalatai is vannak, ezért inkább ellenőriz...

szerintem, beszéld meg vele, de legyél vele kedves és ne veszekedjetek emiatt, mondd meg neki, hogy csak ő kell neked (remélem valóban így van), mert hiszen csak szeret, és nem akarja h másé legyél - még akkor is ha nem éppen a legjobb megoldás, hogy ezt csinálja...

próbáld meg megtudni tőle, mi az ami miatt tesztel (pl. megnézel más csajokat?, vagy lehet, hogy pl zavarja h kedves vagy más lányokkal... stb.)

2008. jan. 8. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet "női talánynak" is nevezni, de sztem ha annyira nem bízik meg benned, hogy azon töri a fejét, hogyan ellenőrizgessen, stb., akkor ott régen hibás vmi. Vagy te vagy megbízhatatlan és jogos a félelme (de akkor miért van még mindig veled?), vagy ő "zűrös" egy kicsit - ez utóbbi alatt azt értem, hogy ha ok nélküli a félelme, akkor szenvedhet önbizalomhiánytól, kisebbrendűségi komplexustól, stb., és azért ellenőrizget folyton, mert egyszerűen nem képes elhinni, hogy őt szeretheti vki. Szerintem állítsd kész tények elé: mondd meg neki, hogy tudsz a mesterkedéséről, és kérdezz rá nyíltan, miért teszi...

Vajon adtál rá okot, hogy ne bízzon meg benned?...

2008. jan. 8. 20:42
 5/7 anonim válasza:
100%

Először nézz magadba, adsz-e rá alapot? Mert más a válasz:

1. ha igen: akkor persze, hogy féltékeny. Nem akar elveszíteni. Ezért tesztel, készíti magát a legrosszabbra, még ha tudatalattilag is teszi, tudni akarja, mire számíthat.

2. ha nem: mutasd ki jobban, mennyire fontos a számodra. Lehet, hogy nem érzi eléggé a szereteted, és emiatt csinál ilyeneket.

A legjobb az lenne, ha őszintén meg tudnátok ezt beszélni. Mint több titok van egy kapcsolatban, annál labilisabb lesz.

2008. jan. 8. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

mert önbizalomhiánya van, ez lehet korábbi sérülésekből, megcsalták, becsapták stb ebből kifolyólag kisérletezget..

ha nem adsz rá okot el fog múlni nála..

az idegen emailesnek, ird meg, hogy tárgytalan-- van már barátnőd...ennyi elég lesz neki...

ha tovább folytatja, az már beteges le kell ülni és megbeszélni..

2008. jan. 9. 09:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen régebben én is csináltam ilyet a pasimmal :D

De tudom már hogy nagyon szeret.Most én abbahagytam a feltűnő féltékenykedést és most ő csinálja velem.:)Mindig olyanokat mond hogy:Kivel beszéltem?Hol voltam?Kivel voltam? Kivel telefonáltam? Néha idegesítő tud lenni.De már megszoktam

2008. jan. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!