Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fű vagy én? Kényszerítsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fű vagy én? Kényszerítsem választásra a barátomat?

Figyelt kérdés

Másfél hónapja vagyok együtt a barátommal. Imádjuk egymást. Már az elején tudtam, hogy füvezik (elvileg gyenge fajta füvet szív, de nekem a fű az fű), eddig nem is zavart, talán egy kicsit. Most viszont egyre gyakrabban hallom tőle, hogy fújt, és elkezdett idegesíteni... félek, hogy egyre jobban függő lesz, és szeretnék valamit tenni ellene, mert hosszú távra tervezzük a kapcsolatunkat. A bnőm azt javasolta, hogy kényszerítsem választásra: a fű, vagy én? Szerintetek ez jó ötlet?? Azt semmiképp sem szeretném, hogy eltitkolja előlem, ha füvezik, de le szeretném állítani. Ő élvezi, ezért nem akarja abbahagyni - már mondtam neki párszor, hogy nem tetszik ez nekem... Attól is félek, hogy a legjobb barátai megutálnak, mert velük füvezik, ők vitték bele, és tudom hogy nem örülnének neki, ha a barátom abbahagyná...nem lenne bajtársuk. Azt tudom, hogy a barátom változni akar, mert ő zülött társaságba tartozik, én meg a jó társaságba. Már visszavett a cigivel meg az alkohollal, bulikkal is, de a fűvel nem pedig az zavar a legjobban. Mit csináljak?

17/L

2010. okt. 27. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó,nem tudom milyen alapon patkányozod le azt aki esetleg elszív egy szál füves cigit,mert te nem teszed ugyanezt? örülj neki,de ne ítélkezz egy emberről ez alapján.Nem lepusztult herkásról van szó.Lehet egy ember milliószor tisztább és jobb ember nálad,miközben elszív egy két szál dzsót,istenem.
2010. okt. 27. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Tipikus buta ember vélemény.Nem sarkallok senkit a drogozásra,és én is tisztában vagyok a káros hatásaival,de könyörgöm,hagyjuk már egymás degradálását.
2010. okt. 27. 19:24
 13/18 anonim ***** válasza:
Így van ez a 16/f elég beteg emberke:) aki herkázik az a társadalom söpredéke nem aki MARIJUANA-t szív. Istenem... am kérdező: nem volt nehéz abbahagyni mivel nincs benne semmi olyan anyag amitől rá lehetne szokni!
2010. okt. 27. 19:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Látom a szövegértelmezés nem nagyon megy... Nem baj, megpróbáljuk még egyszer ;) Én vagyok az orvostanhallgató, aki leírta, hogy miért okoz(hat) függőséget. MINDEN, ami az idegrendszerre hat, az függőséget okozhat. Legyen az fájdalomcsillapító, koffein, nikotin vagy THC, mivel az ingerületátvivő anyagok termelését gátolják/pótolják, mint már leírtam. Szóval igenis okozhat függőséget, butaságot ne írjunk...
2010. okt. 27. 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Aki engem lebetegez, olvassa el még egyszer, amit írtam; a drogosok a társadalom söpredékei. Tehát, én nem kifejezetten a fűre írtam, sok százas égő iq harcos... Nekem van egy rokonom, aki szintén fűvel kezdett, aztán ráállt a keményebb szerekre, végül a szüleit lopta meg, hogy vehessen rajta anyagot.

Nem Tibbahra kéne hallgatni, hanem mondjuk az éppen előttem szóló orvostanhallgatóra... azok tények.

De mindenki úgy szúrja el az életét, ahogy szeretné.

Sok szerencsét nekik!

2010. okt. 28. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de az első válaszod eléggé általánosítás volt.Oké hogy függőséget okozhat,de ez embertől is függ,én például megálltam a fűnél érdekes mód,pedig kínáltak mással is nem egyszer,de nem kellett.Aki olyan az nem is nyúl keményebb drogokhoz.
2010. okt. 28. 21:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja és nem vagyok csőfüves!
2010. okt. 28. 21:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem is veled van gond, hanem azokkal a szerencsétlen kis hülye gyerekekkel, akiknek el lehet adni a füvet a "nemlehetrászokni" szöveggel. A kis naivak, lásd a kedves kérdező párja. Aztán abból következnek a dolgok.

Fel kell nőni hozzá. Szerintem.

2010. okt. 29. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!