Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi csináljak ha a férjem nem tudja letenni az italt?
Egy kicsit eltúlzod a dolgot. Valóban nincs jó kormányunk, de nem ők tehetnek az alkoholistákról, mivel betiltani nem lehet az alkoholt. A pálinka a magyar kultúra része, önmagában nem egy rossz dolog, de lehet rosszul használni. Ha mindent elhiszel a kormánynak, az hiba, nem vall éleslátásra, ugyanakkor ha minden cselekedetükre azt mondod, hogy rossz, szintén nem látod tisztán a politikát. A gyűlölet már teljesen áthatja a politikát, ne hagyd, hogy téged is megfertőzzön.
Egyébként pedig ha erről szeretnél vitatkozni, írj nekem privátban, és hagyjuk meg a kérdezőnek a lehetőséget, hogy a feltett kérdésére választ kapjon.
Amig o nem lassa be,hogy baj van ,hogy ez mar nem normalis addig csinalhatsz barmit. O ,ha nem lassa magat es nem latja at,hogy beteg addig nem tudsz csinalni semmit.
Ezt az en testverem altal irom,mert volt olyan is,hogy elvitte a mento,mert nem evett csak ivott,volt,hogy az ajtoban allt,hogy adjak kolcson. En probaltam nem megszakitani vele a kapcsolatot,hogy mellette alljak meg ,ha nehez is volt es voltak idoszakok,amikor az ajtot sem nyitottam ki, pedig otthon voltam.Addig nem volt haladat amig nem ismerte be,hogy o beteg.
Ezt szerintem anyakent nehezebb,en nem biztos,hogy ezt ugy vegig tudtam bolna csinalni.
12-es. De arról nagyon is tehetnek, hogy élen járunk alkoholizmusban és ezt még megspékeli azzal a kijelentéssel, hogy a pálinka alapvető élelmiszer.
Ez nem szomorú, ez egyenesen felháborító, ilyennel viccelni! De az a vicc, hogy ez neki nem vicc.
De befejeztem, igazad van. A posztolónak pedig kitartást
Az anonim alkoholisták, vagy más függőségekkel foglalkozó alacsony küszöbű ellátás hozzátartozói csoportjába kezdj el járni. Ott megerősítenek abban, hogy mit tudsz magadon alakítani, hogy ne légy a társalkoholistája.
Nem kell vele lenned, mert veszélyezteti a gyereket. De ha neki ez még nem a mélypont, akkor nem lesz motivált a leszokásban. Nem rajtad múlik.
Magadra vigyázz, és a kisfiadra. A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!