Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztétek már,hogy belefáradta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már,hogy belefáradtatok egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok a mostani párommal.Én 28 éves vagyok,ő 21.A nagyon elején jò volt,sokszor figyelt rám,a kedvemben járt,aztán viszont előjött az igazi arca.Én közben nagyon megszerettem,igyekeztem ezidáig mindent megadni neki,amit csak lehet.Az érettségire tanultam vele,szereztem neki munkahelyet is (már a másodikat is..),a kezét is megkértem.A gyűrűt sosem hordja,pedig sokszor kértem rá.Ha felhozom,csak kiabál és megharagszik.Én nem vagyok egy nagy szülinapozòs, de pl.minden évben csináltatok neki egyedi tortát,ajándékot,viszont visszafelé ez sem működik.Egy tábla csokit sem szoktam kapni tőle,sőt van,hogy el is felejti ezt a dátumot.Élettársak vagyunk hivatalosan,de alig jön haza,az anyukájánál van inkább,mert az közelebb van a munkahelyéhez 1 òràval.Szeret táncolni,de az utóbbi időben màr picit zavar,hogy mostanában ahelyett,hogy hazajönne,inkább munka után táncra megy és ott alszik az anyukájánàl.(Tudni kell,hogy 50 Km-re lakom onnan,ahol felnőtt,ahol a tánc is van stb.)Én mindig próbáltam megadni mindent neki (érzelmileg és anyagilag is),de úgy érzem belefáradtam.Rajongtam érte,tiszteltem is,mindig azt néztem neki mi a jò,de vissza nem kapok semmit.Tanácstalan vagyok,mert szeretem és még mindig abban bízom,hogy változni fog,de évek óta várok már és úgy érzem,hogy eltelik felettem az idő.Nekem feleségre,saját kis családra van szükségem,de gyakorlatilag olyan,mintha egy gyerekkel lennék együtt.Most felvettem picit egy maszkot,egy hanyagolòsabb formát,hátha észhez tér,de nem igazán tűnik úgy.
2024. ápr. 19. 06:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarja problémákat megbeszélni, keress mást stb ezzel nem azt sugallja hogy fontos vagy neki. Belekényelmesedett a kapcsolatba te meg belefáradtál. Ezt engedjétek el.
2024. ápr. 19. 08:18
 12/20 A kérdező kommentje:

Hàt az a baj,hogy azt sem tudom.Az elején nagyon aranyos volt,olyan kis bájos...

Lehet megszokás vagy nem tudom,mert az az igazság,hogy eléggé mások vagyunk.Én mindig olyan voltam,hogy terveztem előre a dolgaimat,mindig van célom,ő viszont elvan úgy,hogy elmegy heti 1x táncra meg telefonozik.Én inkább a "fedezzük fel a világot" elvet vallom.Engem majdnem minden érdekel,imádok dolgokat felfedezni,helyeket bejárni stb.viszont ő elvan azzal a kis világgal.Nem tudom mennyire számít,hogy én kertes házban nőttem fel,ő viszont panelben.

2024. ápr. 19. 08:21
 13/20 anonim ***** válasza:

Ennek a panel-kertes ház kérdésnek nincs semmi jelentősége :D

Annak viszont van, hogy szembe kellene nézned azzal, hogy a leírták alapján már hosszú ideje nem vagy boldog. Amiket leírtál magadról, sok nő(!) (és nem kislány) összetenné a két kezét.

Szerintem a lelked mélyén te is tudod, hogy ennek szakítás lesz a vége. Egyrészről kislány még hozzád, teljesen más életszakaszban lesztek még hosszú évekig. Emellett feltételezem az első (de ha nem is az első, az első) párja(i között) vagy, feltehetőleg nem mellett akar megöregedni, hamarosan jön a "még nem éltem ki magam" korszak. Azt már szóra sem méltatom, hogy mennyire hidegen hagyja a te igényeidet és mennyire 0 energia az, amit a kapcsolatotokba beletesz.

2024. ápr. 19. 08:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csináld azt, amit mond: keress mást!
2024. ápr. 19. 08:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így nincs értelme. Te mennél világot járni, ő meg otthon elvan magában. Ha épp nálad van és nem az anyjánál alszik. Nagyon egyoldalúan hangzik ez a kapcsolat, te megadsz neki mindnent, ő meg rád se hederít kb. :(
2024. ápr. 19. 09:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Veled van a baj, még pedig az hogy önbizalom hiányos vagy. Ebben a lányban nincs sok szeretni való, sőt, elég prosztó is. Ha többre tartanád maga, már leléptél volna. Vigyázz, mert mindjárt 30 leszel, az idő pedig egyre gyorsabban telik.
2024. ápr. 19. 11:45
 17/20 A kérdező kommentje:

Most szünetet kért :/

1 hete már nagyon flegma volt velem,konkrétan ha puszit akartam adni neki,akkor azt mondta:"Menj már innen!"és arrébb lökött.

2024. ápr. 30. 04:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A szünet az, amikor gyáva kimondani, hogy szakítani akar. Tehát ahelyett, hogy te vagtad volna ki, inkább megvartad, amíg ő dob. Jó taktika!
2024. ápr. 30. 06:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Legyen tököd szakítani! Ennek semmi értelme...
2024. ápr. 30. 09:19
 20/20 A kérdező kommentje:
Szakìtott és összejött egy 40 évessel.
2024. máj. 13. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!