Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már,hogy belefáradtatok egy kapcsolatba?
Hàt az a baj,hogy azt sem tudom.Az elején nagyon aranyos volt,olyan kis bájos...
Lehet megszokás vagy nem tudom,mert az az igazság,hogy eléggé mások vagyunk.Én mindig olyan voltam,hogy terveztem előre a dolgaimat,mindig van célom,ő viszont elvan úgy,hogy elmegy heti 1x táncra meg telefonozik.Én inkább a "fedezzük fel a világot" elvet vallom.Engem majdnem minden érdekel,imádok dolgokat felfedezni,helyeket bejárni stb.viszont ő elvan azzal a kis világgal.Nem tudom mennyire számít,hogy én kertes házban nőttem fel,ő viszont panelben.
Ennek a panel-kertes ház kérdésnek nincs semmi jelentősége :D
Annak viszont van, hogy szembe kellene nézned azzal, hogy a leírták alapján már hosszú ideje nem vagy boldog. Amiket leírtál magadról, sok nő(!) (és nem kislány) összetenné a két kezét.
Szerintem a lelked mélyén te is tudod, hogy ennek szakítás lesz a vége. Egyrészről kislány még hozzád, teljesen más életszakaszban lesztek még hosszú évekig. Emellett feltételezem az első (de ha nem is az első, az első) párja(i között) vagy, feltehetőleg nem mellett akar megöregedni, hamarosan jön a "még nem éltem ki magam" korszak. Azt már szóra sem méltatom, hogy mennyire hidegen hagyja a te igényeidet és mennyire 0 energia az, amit a kapcsolatotokba beletesz.
Most szünetet kért :/
1 hete már nagyon flegma volt velem,konkrétan ha puszit akartam adni neki,akkor azt mondta:"Menj már innen!"és arrébb lökött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!