Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre is elnézést ha hosszu lesz. Az elejétől kezdem kölönben nem értitek?
Figyelt kérdés
Van 1 lány aki kb 4 éve járni akart velem akkor még annyira nem érdekelt de nem akartam meg bántani és pár hétig jártunk aztán szakítottam vele. Most kicsit komolyodtam és rájöttem hogy nagyon is tetszik csak még féltem beismerni régen. Azota is barátok vagyunk meg minden de én szeretném ha többek lennénk mint barátok de viszont azt is tudom hogy ő most mással jár egy idősebb sráccal. A lány 14 énis 14 vagyok és akivel jár az meg 18 vagy 19 és vhogy meg szeretném neki mondani h mit érzek de nem is akarom összezavarni . Lányok mit tegyek?2010. okt. 27. 15:35
11/11 anonim válasza:
istenem,ne problémázz már annyit rajta....megmondod neki h "tetszel,de nem csak mint barát.Tudom h most van barátod,de nem tudom mit csináljak ezzel az érzéssel"Pont.kb megfogalmaztad h járni akarsz vele.ha meg nem akar tőled semmit akk azt is fogod tudni.max egy ideig még furcsán néz rád m gyanakszik majd h te akarsz-e még tőle vmit,de semmi több....néha kockáztatni kell....gondolja arra h 10 év múlva ezen már csak röhögni fogsz....:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!