Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érdeklem? Vagy csak vmi dolga volt?
kézi edzésen megláttam egy fiút... nagyon bejön nekem... és bnőim is mondják h ő is néz meg mikor ki mentem az udvarra akkor elkezdte jáccani a fejét addig meg se szólalt ...
de aztán felvettem msn-re és nem írt vissza vagy 15 percig aztán meg 10 percenkét válaszolt 2 szót .. majd köszönés nélkül lelépett....nem tudom.. össze vagyok zavarodva... másrészt viszont a pali eléggé zárkózott meg minden .. nem tudom h megéri e közeledni felé...
lécci normákat.... 15/L
Háát, ha igazán érdekel valaki, mihelyt ír visszaírok és biztos hogy nem megyek el köszönés nélkül!
Ezt, te is megfigyelheted magadban hogy mondjuk aki fontos számodra pl. a legjobb barátnőd, rögtön megnézed mit írt és válaszolsz, de ha mondjuk az egyik barátnőd idegesítő huga akkor inkább nem is válaszolsz vagy lerázod stb... :/
Szóval szerintem nem :/
hát nekem is ez a bajom h ha vki érdekel akkor én írok rá és válaszolok is szal ezért nem tudom h mit tegyek:/
csak az a baj h ha nem látom rossz kedvem lesz..kb belezúgtam pedig alig beszéltünk :S
Ha érdekelnéd nem csinálna ilyet, még ha a tank ment volna be az ajtón, akkor se. Örülne, hogy kezdeményeztél és beszélhet veled. Szerintem ne éld bele magad.:( De nyugi, úgyis jön más...tudod, pasi meg busz után soha....:):)
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!