Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet nem a múlton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nem a múlton rágódni?

Figyelt kérdés

Ebben igaza van barátnőmnek. Azt mondja azon rágódok hogy milyen volt a múltban.

Változtat, amihez idő is kell nyilván, látom is rajta, de azért mert mondjuk 2 hónapig sikerül még nem változik a kèp bennem rögtön és ezért van félsz bennem hogy szintet lépjünk.

2024. ápr. 15. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Úgy hogy nem rágódsz és kész...
2024. ápr. 15. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fejben dől el. Nálunk ugyanez a helyzet az én párommal. (Én vagyok a nő). Nagyon elbántak az előző barátnői a párommal és tudom, hogy milyen. Sok időre, türelemre, megértésre és támogatásra van szükség, hogy a másik újra tudjon hinni a kapcsolatban, és hogy merje jól is érezni magát. Neki is azt tanácsoltam és neked is tanácsolom, hogy próbáld meg magad jól érezni, és hinni a kapcsolatotokban. Ha nem hiszel, akkor mindenképpen vesztessz.
2024. ápr. 15. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Éled az életed vagy nélküle vagy vele.
2024. ápr. 15. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Tehát már nem bízol benne és elmúlt az érzéseid. Nem várhat ő se éveket, hogy most már hátha...

Itt lenne az ideje átgondolni, hogy mi keresnivalótok van még egymás mellett.

2024. ápr. 15. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem múlt el az érzések. Csak még most is elő jön a " régi viselkedés"
2024. ápr. 15. 17:58
 6/7 anonim ***** válasza:

De, elmúlt. Él benned a nődről egy olyan erősen negatív kép, amit több hónap után sem írt felül a változás. Ez nem szerelem. Ne hazudj magadnak!

Milyen szintlépéshez nincs bátorságod? Mi tart vissza? Egy kapcsolatban megvannak a közös célok és az oda vezető lépcsőfokok. De ez nem azt jelenti, hogy a te kegyeiden múlik, hogy mikor lesz összeköltözés, eljegyzés, esküvő, vagy gyerek. Ezek KÖZÖS tervek, tehát közös döntés.

Ez annyira tipikus, szánalmas pasi viselkedés, hogy a csaj tornázzon meg bizonyítson ÉVEKIG, hogy kapjon egy xaros gyűrűt, ami amúgy se jelent semmit. Aztán újabb hosszú évekig hagyja, hogy tapossa a pasija, hátha kiérdemli, hogy majd egyszer elveszi.

Utána meg megy a pislogás, hogy jé, a csaj kikészült és lelépett.

Őszintén, te mire és meddig akarsz várni? Azt hiszed, a te időd nem fogy?

2024. ápr. 15. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Így, ahogyan megkérdezed. Már bocs!
2024. ápr. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!