Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell eufemizálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell eufemizálni a párkapcsolati erőszakot?

Figyelt kérdés
Egyre többet hallok hasonlókat, hogy "néha meglegyint a párom" vagy egy konkrét példa: "időnként legyintget a férjem, de jól megvagyunk". Ez akkor így rendben van? Mi van már itt?! Utóbbit egy ex kolléganőm mondta mikor a boltban találkoztunk.

ápr. 11. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%

Amugy nem az volt a kérdés hogy miért nem kell tolerálni hanem mások miért tűrik.

Mert tudják jól hogy a pasik 99%-a kuka.

ápr. 11. 12:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

12# Magyarul tehát hülyék mint a segg, mert rosszul tudják. Nyilván senki nem hibátlan, de az erőszakosság speciel a tolerálhatatlan hibák között van. Ha már mindenképp muszáj lenne a sok szar közül választani, akkor inkább valami másképp hibásat keresnék, nem olyat, amelyik ver. Ennél még az is jobb, ha néha félredug.

De ugyebár valójában egyrészt vannak normális férfiak akiknek a legnagyobb hibája, hogy nem tudja a szennyest a kosárba dobni meg hasonlók, másrészt továbbra sem kötelező mindenképp választani valakit, ha csak hulladék van a felhozatalban.

ápr. 11. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:
12 (ma 13:04): Egyetértve a te gondolataiddal is, én ehhez azért hozzátenném, hogy addig könnyű mondani, hogy nem kötelező mindenképp választani, akkor inkább egyedül stb., amíg nem ez lesz a valóságod... Igaza van az előző hozzászólónak, a felhozatal tetemes része kuka. Számomra meg például az a néhány főnyi kivétel nem elérhető. Így én abban élek, hogy nem választom a hulladékot, ezért egyedül voltam, vagyok és leszek is mindig. Hát... Tud keserves lenni ez is... Amikor nem hónapokról meg néhány évről van szó, hanem évtizedekről, az egész fiatalságodról és életedről, az egy teljesen más lelkiállapot, amit kevesen viselnek jól vagy egyáltalán el. Érthető ez is.
ápr. 11. 13:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem kell, de nincs is ilyen általános jelenség.

Régen szerintem több volt a kapcsolati erőszak, szerencsére egyre kevesebb.

ápr. 11. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:

"Egyre többet hallok hasonlókat..."

A tipikus, hasraütésből született kérdések bevezetője.

Eddig sem hallottam ilyent, és főleg nem "egyre többet".

ápr. 11. 18:03
 16/16 anonim ***** válasza:

#12 (13:04): "Magyarul tehát hülyék mint a segg, mert rosszul tudják."

Eleve a legtöbb ilyen kapcsolatról szóló kérdés leírása tele szokott lenni helyesírási meg fogalmazásbeli hibákkal. Ez azért sokat elárul

ápr. 11. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!