Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám végre rendesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám végre rendesen megbeszélni a párommal, hogy ahogy bánik a pénzzel az nem oké?

Figyelt kérdés

Egy eve vagyunk egyutt es nem az elso eset, hogy nincs penze, most a bank inkasszozott nala egy nagyobb összeget, minuszban van. A szulei hasonloan pénzügyi analfabetak. En azt sem ertem, hogy tudnak emberek kvazi honaprol honapra elni? Elvileg nincs semmi megtakaritasuk. Aoaem tudtak emiatt a fiukat segiteni.

Annyira erzem, hogy mivek nincsenek baratai a paromnak, negint azt varna el, hogy en huzzam ki a bajbol. Ugy volt h holnap befizetjuk a nyaralast, de igy jelenkeg csak en tudom kifizetni.

2024. ápr. 11. 02:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudnék ilyen kapcsolatban maradni. Nehogy már pénzügyekben ne számíthassak a páromra és még nekem kelljen kölcsön adogatni szimplán amiatt,mert gyökér és elcseszi a pénzét....Óvoda..
2024. ápr. 11. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kerek perec mondd meg neki, hogy ez így nem jó. Ajánld fel neki, ha szeretné, akkor segítesz neki pénzügyi tervet készíteni jövő hónapra. Első legyen a kötelező kiadások(csekkek,kaja stb.), aztán X összeget félretenni, ami marad azt költheti másra.Ha elutasítja, akkor lépj tovább és ne legyen bűntudatod, hiszen próbáltál segíteni.
2024. ápr. 11. 13:22
 13/15 A kérdező kommentje:

Na meg egyszer: nem egyszer segitettem mar ki. Volt h honap vegere elfogyott a penze, en vettem neki is kajat. Pedig elvileg hitelt is vett fel. Nem rossz szandeku, de gyakran ha lat valami akciot, akkor megveszi, mert hogy ez amugy is hasznos, most baromi jo aron van alapon. Es nem azt mondom, hogy hulyesegeket vesz, de nincs ra akkora kerete.

Most elvileg a ceg lehet ad neki kolcsont kamatosan

2024. ápr. 11. 14:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Hitelre nyaralni...aztán majd azért sem lesz pénze, mert törleszti, meg fizetheted a kiadásait a nyaraláson is...

Ne haragudj, de ha neked ezek után is egy ilyen mentalitású a muki kell, akkor feleseleges volt kérdést kiírnod. Felnőtt embert - aki ráadásul ilyen családban nőtt fel és szocializálódott - nem lehet átnevelni. Ennyire ronda csak nem vagy, hogy pénztárcaként kelljen funkcionálnod egy pasas mellett...

2024. ápr. 11. 14:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Az nem valós segítség,ha pénzt adsz neki!

Meg kell tanítani hogyan bánjon a pénzzel. Ne lépje túl a keretét, hiába akciós valami, ha nem telik rá. Ne halmozza a hiteleket stb. Ha nem érti mi a probléma és nem változik, akkor keress mást!

Gondolj bele, ha gyereketek lenne, sokkal kevesebb lenne a bevételed, ő csak szórná a pénzt, hó végén pelenka sem lenne. Ha valami történne vele, akkor a gyerek örökölné a hiteleket. Ilyen jövőre vágysz??

2024. ápr. 11. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!