Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férfi hidegvérrel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi hidegvérrel az arcomba mondja a frankót ott már kihaltak az érzések?

Figyelt kérdés

Régen ha nem egyeztünk vagy hallgatott vagy finom közölt dolgokat, mostanában meg olyan mintha rideg lenne, ilyeneket mond ha nem tetszik akkor lehet menni. Vagy nem fogja sokáig tűrni, vagy ez neki ez nem hiányzik stb.

Hozzateszem nem veszekedunk orrba szájba meg kulturáltan intézzük. Csak nem. Tudom eldonteni h ez nála érzelmi zsarolás vagy már ennyire sza*ik bele és mindegy neki.

De mikor jolerezzuk magunkat bújik kedves stb. Uh nem Tom eldonteni ez ilyen férfi játszma h majd ő megmutatja ki az úr a házába vagy tényleg már csak a Szentlélek tartja össze a kapcsolatot.

Még annyit h kB 2 éve vagyunk együtt szál nem 10 éve.

2024. ápr. 7. 16:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sztem az nem feltétlen a "vég" jele, ha vki az elején való köntörfalazás meg finomkodás helyett egyenesebb, mert az jelentheti azt is, hogy bízik már annyira benned, hogy nem fogsz megsértődni a kritikától... de ez az el lehet menni-zés ez nagyon alja, vagy mindegy már neki, csak arra vár, hogy ne ő legyen a rosszarc, aki szakít / azért kényelmes a fix pont, kész suna... vagy érzelmileg zsarol.
2024. ápr. 8. 10:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt? Miért nem éltek együtt? Van ennek változtatására valami közös terv? Annak hogy nem éltek még együtt, Ő az oka, Te vagy tényleg még csak nem jártok itt vagy épp keresitek erre a megoldást? A minden napokban milyen? Információ nélkül egy vad idegennel kapcsolatban nagyon nehéz válaszolni, mégha névtelenül is megtehető.
2024. ápr. 8. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:

"nem fogja sokáig tűrni"

"Ha nem tetszik, lehet menni"

Ha dühösen mondja, meg gàzabb, mert akkor kijönnek a valódi érzelmei. Van még kérdés? Ez hogy lenne már rendben?

Szerintem így tipikusan a beszél, akinek elege van a kapcsolatból.

2024. ápr. 8. 16:30
 14/18 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá h elege van, de haelege van akkor még akkor sem tudna nor alispán hozzám állni ha minden rendbe nincs vita. Én kegalabis ha elegem van akkor már elhidegultem, ergo se mikor sem tudnék nyájasan aparomhoz állni, ő viszont csak akkor ilyen rideg közömbös ha valami nézeteltérés van
2024. ápr. 8. 17:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Mert, amikor nincs vita, megjatssza magát, vita alatt még kibugyyannak az igazi gondolatai. Csak a legpszichopatàbb emberek nem tudják néha sem megjátszani magukat, vagy ha már tényleg annyira szar a kapcsolat, hogy elviselhetetlen minden percben.
2024. ápr. 8. 17:17
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha egyszer szerinted manipulál akkor miért nem hagyod el? Te miért őt veszed elő amikor te ugyanazt csinálod mint amit ő? Vitatkozik veled aztán bújik. De te hagyod neki, hogy hozzádbújjon. Mivel vagy te különb mint ő? Mindketten kapcsolatfüggők vagytok. Akkor lesz vége ha teljesen kiábrándul belőled, vagy jön más nő az életébe.
2024. ápr. 9. 14:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Ki.
2024. ápr. 14. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak kényelmes lett neki melletted hogy maga legyen?
2024. ápr. 15. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.