Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért akkora nagy baj, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora nagy baj, hogy ezt mondtam neki? Mi baja van a páromnak?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek azt mondtam, hogy imádom a szép nagy fenekét. Nem totál oda nem illő helyzetben, valami normális bók helyett, hanem kifejezetten szex után, összebújva, stb.

Konkrétan annyi történt, hogy simogattam, puszilgattam a barátnőmet, kicsit megmarkoltam a fenekét, és ekkor mondtam neki azt, amit. Ő meg erre hátat fordított nekem, majd az ágy szélére ült, betakarózott a pléddel. Kérdeztem, hogy mi a baj, erre közölte velem, hogy neki nagyon rosszul esett, amit mondtam, meg azt hitte, hogy csinosnak tartom, tetszik nekem. Próbáltam megnyugtatni, hogy ez így van, de nem hatott, két órája lelépett a tesójához, az üzeneteimre nem válaszol, pedig megnyitotta őket, azt se tudom, hogy mikor jön haza (együtt élünk), pedig úgy volt, hogy este egy kicsit kimozdulunk együtt.

Egyszerűen nem értem mi a baj. Óvoda óta ismerjük egymást, legjobb barátok voltunk azelőtt, hogy összejöttünk két évvel ezelőtt. Pontosan tudom, hogy soha nem volt kövér, nem említette soha, hogy önbizalom-gondjai lettek volna. Soha nem csinált még ilyet, hogy megsértődött egy bókon, se olyat, hogy ignorálta volna az üzeneteimet.

Snapchat alapján látom, hogy hol van, és tényleg a tesójánál. Esetleg menjek oda, hátha akkor szóba áll velem? Vagy most így mi legyen?

2024. ápr. 6. 15:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy lehetséges verzió a sok közül : talán alapvetően valamivel nem elégedett a kapcsolatotokban, amit nem oszt meg veled, most ütközött ki rajta. Tény, hogy ezzel a műhisztivel borzalmasan rosszul kezelte a helyzetet, viszont az is, hogy itt jóval több lehet a háttérben. Ráadásul lelkileg tök labilis ezek alapján, szóval barátnak lehet oké volt, de párkapcsolatban nagyon kiveri a biztosítékot az ő viselkedése is!
2024. ápr. 7. 10:45
 22/26 A kérdező kommentje:

#20 Sikerült megbeszélni.

Volt olyan problémája, amiről nem tudtam. Nemrégiben volt egy bokasérülése, aztán a szabadideje lett kevesebb, így szüneteltette a táncot az elmúlt majdnem fél évben. Én eddig úgy tudtam, hogy csak a tánc hiányzik neki, csak ezt mondogatta.

Viszont tegnapelőtt voltunk egy buliban, közös társasággal, a tesója is jött, együtt készülődtek, néha cserélgetik a ruháikat, és valami szűk szoknyába nem fért bele(ami amúgy a tesójáé), kicsit rosszul érezte magát emiatt. Aztán én meg egy napra rá találtam azt mondani, hogy nagy feneke van, együttlétek után amúgy is érzelgősebb hangulatában van és így úgy jött le neki, hogy burkoltan arra akarok célozgatni, hogy tényleg van változás, de nekem nem tetszik.

2024. ápr. 7. 19:49
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Oké, azzal, amit érzett, alapvetően nem is lenne baj, itt a reakciója az, ami drámaian túlzónak minősül. Hiszen ha mindezt szépen közölte volna veled már akkor, megspóroltatok volna egy cirkuszt, ami szerintem egyébként is vihar a biliben kategória... Ez pont egy olyan probléma, amit értelmesen meg lehet beszélni, ha a másik hajlandó rá, tányétcsapkodás nélkül is. Hangsúlyozom, nincs azzal gond, hogy rosszul esett neki a megjegyzésed, nyilván nekem sem esett volna jól. A viselkedése a bicskanyitogató, ráadásul előrevetít számodra egy borzasztóan sötét jövőt. Mentálisan nem ép, emellett baromira hisztis, bármilyen épészű embert tuti leépít hosszú távon. Írom mindezt nőként.
2024. ápr. 8. 21:41
 24/26 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez a "Mentálisan nem ép, emellett baromira hisztis" elég erős túlzás, én ezzel nem hiszem, hogy egyetértek. A reakció nyilván túlzás, de ismét mondom, első eset volt. A sok év alatt soha nem történt ilyen. Volt egy rossz pillanata, túlreagálta, de egy esetből ne nevezzük már rögtön hisztisnek.
2024. ápr. 9. 00:19
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd tényleg önbizalomhiánnyal küszköd, vagy valami más baja van és a testére vonatkozó megjegyzés csak egy tünet.

Lehet túl van terhelve suli, munka során, családi galibák, veled viták a múltban, sok minden összejött és menekült.

Beszélgess el vele, hogy van-e valami ami nyomasztja és ha mégegyszer ilyesmit művel gondold át megéri-e vele maradni.

Akármilyen problémái is vannak nincs joga rajtad levezetni, téged levegőnek nézni aztán sírás-rívás közepette elnézést kérni.

Elvileg felnőtt és szeret téged.

Akkor úgy is kéne hozzád viszonyulni. Bármi is bántja megbeszélni és nem elfutamodni, semmibe nézni téged. Azért vagy a párja, hogy bizalmat szavazzon neked, támaszt nyújts számára.

2024. ápr. 9. 13:57
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

A bokasérülés miatt a tánc hiányzik neki mint mondta és persze mivel nem táncolhat most ott tart, hogy nincs értelme az életének a célja, álma, hobbija gyanánt. Természetesen úgy érzi, hogy nem jó az alakja, a tesó szoknyájába eddig belefért, vagy hiába nem fért akkor is azzal köti össze, hogy kevésbé jó az alakja.

Önbizalomhiánya van amiatt, hogy nem tud (egyelőre) táncolni. Pszichológust javaslok neki, nagyon lefelé halad a lejtőn és te (is) leszel neki a levezető pont (a többi ember mellett, aki körülveszi).

Ez súlyos probléma, azért nem volt eddig ilyen, mert a tánc az élete része volt.

Persze egyáltalán nem lelkizik neked, magában tartsa, gyűlik benne a nyomás, nincs köztetek igazi intimitás lelkieket nézve.

Nem ismered őt mert nem engedi, hogy beleláss a fejébe, lelkébe.

Nagyon nagy problémák adódhatnak az egészből mint őt mint titeket nézve.

Minél előbb forduljon szakemberhez.

2024. ápr. 9. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!