Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora nagy baj, hogy ezt mondtam neki? Mi baja van a páromnak?
A barátnőmnek azt mondtam, hogy imádom a szép nagy fenekét. Nem totál oda nem illő helyzetben, valami normális bók helyett, hanem kifejezetten szex után, összebújva, stb.
Konkrétan annyi történt, hogy simogattam, puszilgattam a barátnőmet, kicsit megmarkoltam a fenekét, és ekkor mondtam neki azt, amit. Ő meg erre hátat fordított nekem, majd az ágy szélére ült, betakarózott a pléddel. Kérdeztem, hogy mi a baj, erre közölte velem, hogy neki nagyon rosszul esett, amit mondtam, meg azt hitte, hogy csinosnak tartom, tetszik nekem. Próbáltam megnyugtatni, hogy ez így van, de nem hatott, két órája lelépett a tesójához, az üzeneteimre nem válaszol, pedig megnyitotta őket, azt se tudom, hogy mikor jön haza (együtt élünk), pedig úgy volt, hogy este egy kicsit kimozdulunk együtt.
Egyszerűen nem értem mi a baj. Óvoda óta ismerjük egymást, legjobb barátok voltunk azelőtt, hogy összejöttünk két évvel ezelőtt. Pontosan tudom, hogy soha nem volt kövér, nem említette soha, hogy önbizalom-gondjai lettek volna. Soha nem csinált még ilyet, hogy megsértődött egy bókon, se olyat, hogy ignorálta volna az üzeneteimet.
Snapchat alapján látom, hogy hol van, és tényleg a tesójánál. Esetleg menjek oda, hátha akkor szóba áll velem? Vagy most így mi legyen?
A noknek sokszor rosszul esik, ha egy férfi azt mondja a fenekukre, hogy nagy. Nálunk ez pejoratív jelzo a legtöbb esetben, nem pedig bok. Valószínűleg ezért esett neki rosszul, meg ha semmi rosszat nem is mondtál. Azt viszont nem értem, miért reagál ilyen gyerekes. Mondja el, hogy rosszul esett neki és miért, aztán beszéljetek meg. Nálam egy felnőtt kapcsolatba nem fér bele ez a típusú besertodes meg elviharzás, a másik szisztematikus leszrása akkor sem, ha esetleg megbántottam. Mondja el, mi a gond, különben nem tudok elnézést kérni.
25N
2-es Ez bók volt, szeretetből.
Sajnos lehet, hogy mégsem ismeritek még egymást, kérdező. Vagy valami más baja van, amit nem mond el neked.
Ne csinálj semmit, te nyitottál, most nála pattog a labda, várd meg, hogy ő keressen.
Sajnálod, hogy megbántottad, nem gondoltad, hogy ilyen érzékenyen fogja érinteni, de egyébként részedről ennyi. Tudatosítsd magadban, hogy semmi olyasmit nem csináltál, amivel okot adnál ilyen drasztikus viselkedésre. Ha lenyugodott, a helyedben biztosan mondanám neki, hogy amúgy baromira nem oké a másikat szó nélkül faképnél hagyni és levegőnek nézni akkor sem, ha épp konfliktus vagy más kényelmetlen helyzet van. Az alapvető tisztelet része, hogy nem viselkedek így a párommal, maximum akkor, ha ő előtte olyasmit tett amivel teljesen eljátszotta a tiszteletemet. Ha máskor is így csinál, akkor elgondolkodnék, hogy vajon érdemes-e vele jövőt tervezni.
"A noknek sokszor rosszul esik, ha egy férfi azt mondja a fenekukre, hogy nagy. Nálunk ez pejoratív jelzo a legtöbb esetben, nem pedig bok."
Ennyit arról a tanácsról, hogy ha tartósan jó szexuális életet akartok, akkor üljetek le megbeszélni, kit mi indít be, kinek mik a vágyai. Nem kellenek ide extrém fantáziák, valakinek még egy olyan tök sima dolgot sem lehet bevallani, hogy tetszik a nagyobbfajta fenék.
Nekem is ezt mondta valamelyik nap a pasim. 65kg vagyok, kicsit kerekebb. Én nem vettem sértésnek. Kellett volna?
Mondjuk nekem jobban is tetszik ez, mint a lapos kis popsi. Ez ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!