Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnánk helyrehozni a kapcsolatunkat megcsalás után?
Figyelt kérdés
Van egy 2,5 éves fiunk, akivel rendhagyó módon a férjem van otthon, én dolgozom. Részben azért, mert neki fotósként kötetlenebb munkaideje van az enyémnél, részben azért, mert jobban kerestem anno nála. Tavaly novemberben megkereste egy magyar pár, akik Nápolyban akartak összeházasodni, hogy legyen a nagy napjukon ő a fotós. Fizetették a szállását, útiköltséget, plusz a fotózást is, biztattam, hogy vállalja el. Jól sikerült az esküvő, social felületeire tett ki posztot róla, ezt követően megkereste egy pár, akik szintén Olaszországban akartak fotózást, oda is elmebt december elején. Az idei évben 4 alkalommal is volt kinn, ajánlásoknak és a közösségi médiának hála egyre több helyre hívják az országon kívül is. 2 hete azonban lebukott, hogy januárban megismerkedett kint egy ott élő magyar lánnyal, akivel megcsalt, gyakorlatilag viszonyuk van. Teljesen ledöbbentem, soha nem néztem volna ki belőle ezt. A kezdeti sokk után viszont a megoldásra kezdtem fókuszálni: kerestünk a kismanónak egy bébiszittert, aki alkalmanként vigyáz rá pár órát (nagyszülők 300 km-re dolgoznak), ezalatt el tudunk menni valahova kettesben, elkezdtem újra edzőterembe járni (vékony vagyok, de izmosabb testet szeretnék), megbeszéltük, hogy jobban elosztjuk a házimunkát, több mindent csinálok én is. Mit tudnánk még tenni a kapcsolatunk helyreállítása érdekében? Szakítani semmiképp nem fogunk, aki ilyesmit tanácsolna, az nyugodtan lapozzon egy következő kérdéshez.2024. ápr. 6. 12:36
11/15 anonim válasza:
Sehogyan. Úgyis meg fog csalni.
12/15 anonim válasza:
Elnézést kérek, ennyire könnyelműen átlépni ezen nem normális. Én is csak azért bocsátottam meg páromnak hasonlót, mert ellenem irányította valaki gyógyszer mellékhatását is kihasználva és konkrétan nem volt magánál. De ha magánál van és úgy lép félre, esély nincs! A kommentelők 90%-ától nem kéne más választ várni! Ez pont olyan, mint amikor jósnőtől várunk el X választ és ellenkező esetben ő gonosz kókler. Ez nem így megy!
35/F
13/15 anonim válasza:
Ez nem megoldás vagy nem jó megoldás. Ez önámítás.
14/15 anonim válasza:
12. Ha nem volt magánál mert be volt gyógyszerezve, akkor mit bocsátasz meg? Ez esetben konkrétan megerőszakolták.
15/15 anonim válasza:
Bocsi, de a megcsalas előtt miért nem jutott eszébe, hogy konkrétan mi zavarja a kapcsolatban? Bírom az ilyen utólagos raeszmeleseket, csak semmi értelmük. A megcsalas előtt is pontosan tisztában volt vele, hogy mi nem jó számára a kapcsolatban (házasságban?), de ennek ellenére félre akart menni, sőt, nem is csak, hogy félre ment, de folyamatosan szeretőt tartott melletted. Szerinted milyen férfi lesz a fiatokból, ha felnőve majd rájön, hogy annak ellenére, hogy az apja hetekig/hónapokig dugott egy másik not, az anyja tart karokkal fogadta vissza? Biztos tiszteli majd a nőket és véletlen sem fog úgy gondolkozni róluk, mint az apja…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!