Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet az oka, ha valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, ha valakit sokáig (több, mint 10 éve) jegyben tartanak?

Figyelt kérdés
Gyerekkori szerelmem még mindig nem vette el a menyasszonyát, pedig van két gyerekük is. Ez jelentheti azt, hogy még mindig engem szeret? (nem egóból kérdem) vagy esetleg egy harmadik hölgyet?

2024. ápr. 4. 23:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

#8 Amit írtál, az egy hülyeség, már bocs!

N

2024. ápr. 5. 09:33
 12/20 A kérdező kommentje:
Ok, felfogtam, én már felejtős vagyok 😊 Annak idején valaki kavarása miatt szétmentük. Azt már én szúrtam el, hogy nem tisztáztam magunkat, amikor végre megnyugodott, meg ki is ábrándultunk egymásból. Néhány hete újra fellángolt bennem a parázs, de majd túlteszem magam rajta. ❤️
2024. ápr. 5. 22:45
 13/20 anonim ***** válasza:
72%

1. Ettől nem vagy több mint a csaja, csak egy bohóc aki nevetségessé teszi magát😂

Kérdező. Ez csak annyit jelent, hogy a pasi nem akar hivatalosan elköteleződni a csaja felé, nem akar felelősséget vállalni a kapcsolatért, valószínűleg azért, mert nem érzi azt, hogy végleg velw akar maradni. A gyerekeit persze kötelező lesz pénzelnie ha szakítanak akkor is, de a nőhöz nem akar törvényesen tartozni.

Hogy kit szeret valójában, azt csak ő tudja, annyi biztos, hogy a jelenlegi partnerét nem eléggé... Könnyebb szakítani és lelépni, amikor megtalálja majd az igazit, mint hivatalosan elválni, bíróság, papírok stb. Meghagyta magának a kiskaput. A párja felé NEM akar elköteleződni.

2024. ápr. 11. 18:22
 14/20 anonim ***** válasza:
83%

6. A gyerekek eltartására és felelősségvállalására a törvény kötelezi a szülőket.

Semmivel sem nagyobb összetartó erő vagy elköteleződés a gyerek, ugyanúgy szakítanak a párok gyerekek mellett is. Sőt, még rosszabb ha gyerek van, mert így el kell viselni az exet szakítás/ válás után is.

2024. ápr. 11. 18:31
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Eljegyezte,jottek a gyerekek-nem alvás, gondolom lakas, kocsi,nyaralások, koronavirus... Bezárás majd kinyitás ujjabb nyaralás. Egy eskuvő nagyon drága. 2 gyerek mellett nem az első gondolatod reggel hidd el. Sok sok oka lehet, amiert nem vette el. 2 gyerekkel mar a papir nem fontos
2024. ápr. 11. 20:05
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

15. Majd ha a kórházban sír amiért nem engedik be a pasijához, mert nem hozzátartozó, hivatalosan senkije, akkor fontos lesz a házasság. Nem csak papír. Ilyen alapon a húszezreseidet is dobd a kukába, mert csak papír.

Ugyan nem minden kórház/ orvos tartja be ezt, de több olyan ismerősöm is van akiket ilyen indokkal nem engedtek be a pasijához/csajához amikor valamelyik kórházba kerül. Végülis orvosi adatokat kiadni elég kényes dolog. Egyszer a tanúja is voltam ennek mikor az én férjem került kórházba. Ott volt egy lány aki a párjához jött, sírva hívta a férfi anyját, hogy menjen mert neki semmi információt nem adnak ki és be sem engedhetik mert nem családtag. Hogy végül mi lett velük azt már nem tudom mert engem beengedtek a férjemhez.

2024. ápr. 11. 20:46
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

#13 azt írta, amit én is, engem jól lepontoztak, meg hülyeségnek nevezték, amit írtam.

#16 A kórházi dolgot én is meg tudom erősíteni. A férjem mellett feküdt egy súlyos beteg, akin valamilyen beavatkozást akartak végrehajtani, de nem volt eszméleténél, hogy beleegyezzen. ,Ott volt az élettársa, de azzal szóba sem álltak, valahogy előkerítették a lányát, és vele íratták alá. Ennyit arról, hogy a házasság csak egy papír.

#8 voltam

2024. ápr. 11. 22:11
 18/20 A kérdező kommentje:

Azért emeltem ki a kérdést, mert még mindig nem tudok leállni a gondolattal. Minden véleménykülönbség ellenére mindenkinek hasznos választ adtam (én legalábbis).

Most ugyanolyan mocskosnak érzem magam, mint Julia Roberts az Álljon meg a nászmenet!-ben, aki úgy gondolta, hogy csak ő lehet a végzett asszonya, ő biztos, hogy szebb, okosabb, különlegesebb, mint az úgy lány. Azzal a különbséggel, hogy itt frigy sem jött létre.

Ebben a kapcsolatban a "lány" látványosan szerelmesebb, de lehet, hogy a "fiú" nem tudja úgy kimutatni az érzéseit, mindenesetre a gyerekeit imádja.

Azt viszont én is sajnálnám, ha olyan helyzetbe kerülnének, hogy nem tudnak egymáson / egymásnak segíteni. Lehet, diszkriminácinak tekinteni, hogy bejegyzett élettársi viszony miért csak az azonos neműeknek jöhet létre, de ugyanakkor elfelejtik sokan, hogy náluk meg a házasságkötés intézményét kell kizárni. (Mondom úgy, hogy nem vagyok meleg).

2024. ápr. 12. 13:05
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Az amúgy miért van, hogy amennyiben a jegybentartás valaki más miatt van immáron tíz éve, az a valaki te vagy? Ennyi idő elteltével abszolút arra gondolnék ha a családját nem akarja már az max egy vadiúj nőért van nem azért mert titkon tizen+ éve értem epekedik.
2024. ápr. 12. 15:20
 20/20 A kérdező kommentje:
Írtam is az elején, hogy lehet, hogy egy harmadik hölgy motoszkál az agyában 😉
2024. ápr. 12. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!