Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a nők tartják fent a kapitalizmust azzal, hogy sosem elégedettek semmivel és a agresszívabbak, mint a férfiak?
Egyik barátom mondta ezt. Szerinte a férfiak békésebbek, elégedettebbek tudnak lenni, viszont a nők agresszívebbek, mindig többet akarnak, nem elégednek meg a lakással amiben élnek nagyobbat akarnak, nem elégednek meg a jelenlegi autóval jobb autó kell, nem elégednek meg a párjuk fizetésével keressen még többet és satöbbi. Szerinte a családon belüli erőszakot mindig megelőzi egy verbális erőszak amit a nők kezdenek és a férfi fizakai erőszakkal fejezi be és azt nagyítják ki, nem foglalkoznak a verbális erőszakkal.
Szerintetek is így van?
"Szerinte a családon belüli erőszakot mindig megelőzi egy verbális erőszak amit a nők kezdenek és a férfi fizakai erőszakkal fejezi be és azt nagyítják ki, nem foglalkoznak a verbális erőszakkal."
A fizikai erőszakot a férfiak verbálisan kezdik. És milyen érdekes, hogy ha munkahelyen vagy utcán áll valaki a férfiba (verbálisan), azt is a feleségén veri le.
A barátod nagyon ostoba. 8 általánosos okoskodás.
"Szerinte a férfiak békésebbek, elégedettebbek tudnak lenni."
Érdekes állítás a bűnelkövetési statisztikák fényében. :D
Figyeljetek én nem értettem annyira egyet vele amikor erről beszéltünk, és csak kíváncsiságból kérdeztem, de most elgondolkodtam azon, hogy lehet neki van igaza, mivel azért eléggé aggresszívan válaszolt némelyikőtök, én meg halál nyugodtan írtam ezt a kérdést és most is tök nyugodt vagyok. :D
Ha már kapitalizmus, főként csajoktól kérdezném, mit gondoltok szükség van erre a globális kapitalizmusra? Nem lenne jobb váltani egy szociálisabb rendszerre? Tudjátok van ez a klímváltozás és nem normális amilyen idő van mostanában és sokat olvastam arról, hogy le kéne állítani a gazdasági növekedést és az újraelosztás felé kéne vinni az irányt, mivel a bioszféra nem bírja ezt. Szerintetek jó az, hogy folyamatosan nő a gazdaság, fenntartható ez? Mi se növünk örökké akkor gazdaságnak miért kell? Ráadásul a növekedésből inkább a felső 1% profitál és nem mi 99%. Azért tőletek kérdezem, mert lehet megtudnám cáfolni az állításait, csak ne ilyen dühösen válaszoljatok már. :D
Férfiak, amikor a nők képességeit kell elvitatni: Höhhőőőő, bezzeg a férfiak vannak a globális multik élén.
Férfiak, amikor a globális multik által termelt externáliákról van szó: A nők a hibásak.
Taps taps
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!