Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Intimitás hiánya, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intimitás hiánya, mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt és nekem hiányzik az intimitás, hetekig nincs csók se szex, még érintkezés is alig..

Már szóba hoztam a dolgot, azt mondja, hogy fáradt vagy fáj valamije mindig.

Van egy fél éves gyermekünk. Egyébként jól meg vagyunk. Szülés után hamar helyre jöttem, testileg jobban nézek ki, mint előtte, mégis úgy érzem, hogy nem kíván.

Tíz év van köztünk, lehet ez okozza a problémát? Én már tényleg nem értem. Meg nem csal, csak dolgozni jár el, onnan egyből jön haza.

2024. ápr. 2. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Mást dug. Ennyi, azt hiszed a melóban vagy bevasarlokozpontban, autóban nem lehet dugni?
2024. ápr. 2. 18:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Én már azon is gondolkodtam, hogy meleg..
2024. ápr. 2. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez sem zárható ki...
2024. ápr. 2. 20:03
 14/16 anonim válasza:
100%

Terhesség előtt minden oké volt? Kb akkor tűnt el az intimitás és a szex?

Lehet rászokott a rendszeres maszturbálásra, vagy megcsal. (simán lehet munkahelyen stb ahogy az előttem lévő is írja)

Nem tudom hány évesek vagytok, esetleg potenciával lettek gondjai.

Hát szerintem hozd vissza te, ha elmegy melletted dobj neki puszikat, csókokat, fogj rá a farkára, esetleg told le a nadrágját és szopd le kérdés nélkül.

Egy héten belül kibújik a szög a zsákból, hogy viszonozza-e ezeket vagy sem. Ha nem, akkor viszont kőkeményen le kell ülni beszélgetni.

2024. ápr. 3. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le, de ez így van. Bárhol megcsalhat.
2024. ápr. 6. 06:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Az érintések, ölelések, csókok, pici ajándékok, random programok nem kerülnek semmibe, sok pasi azt hiszi, ez elég egy kapcsolat elején, majd ha megszerezték a nőt, kezd felhagyni a lelkesedésük… ez így olyan, mint egy társas kapcsolat, baráti alapon, nulla szenvedély és intimitás, csak elköteleződés van.
2024. máj. 31. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.