Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék jobban bízni a lányokban?
nem olyan lányoknál kéne próbálkoznod. Mert a suliban a csajok kb. két csoportra oszthatóak: vannak a r*bancok, vagy lehet, hogy annyira nem is azok, de akkor is fiúzósak, és volt már nem egy pasijuk (ezt onnan is láthatod, ki az ilyen, hogy pl. milyen ruhákban vannak /ha csak márkás cucc van rajta, akkor nagy valószínűséggel ide tartozik/)
és vannak a normális, értelmes lányok, akik sokkal visszafogottabbak, nem öltöznek olyan feltűnően, nem vihorásznak másokon stb... Én is ilyen vagyok, mégsem nagyon próbálkoznak nálam a fiúk. (és nem vagyok csúnya állítólag) Pedig ha odajönne hozzám vki, biztos, nem küldeném el bunkón, vagy adnék neki esélyt arra, hogy legalább megismerjem. A barátnőimmel sem nevetnénk ki, mivel ebben semmi nevetséges nincs. De a fiúk többsége a libákat választja, mert ők a "menők"...
19:14-es tanácsa jó, de attól, hogy valaki márkás cuccokban jár, még nem jelenti azt, hogy egy hülye liba, és mindenkit visszautasít. :)
A túl harsányan viselkedő, feltűnősködő vihorászó lányokat kerüld. Azok tényleg bunkók, és gonoszak, lehet, hogy élveznék is, ha a "sárba tiporhatnak" és gúnyolódhatnak rajtad. Sok szép, kedves megbízható lány van még, csak nem olyan feltűnőek, mert nem nyüzsögnek. :) Lehet, hogy a baráti körödben is akad egy ilyen:)
En is korulbelul igy vagyok csak a pasikkal. Lazan kell venni. Elutasit? Na es? Jon egy kovetkezo lany, sose szabad feladni, s majd egyszer csak talakozol valakivel aki nagyon meg fog erinteni.
Az, hogy kibeszelnek az emberi tulajdonsag. A pasik is kibeszelik a lanyokat ki milyen csokba, szexbe stb. Ez ilyen. Nekem sem esik tul jol de tul kell lepni, es meg kel probalni bizni az emberekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!