Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatok olyan házaspárokról, akik együtt maradtak a feleség hűtlensége után és azóta rendben vannak?
13 év után lépett félre a feleségem. Azt mondja, csak egy alkalom volt, nem hosszabb viszony, és az is cssk egyszer történt meg a 13 év alatt. Először nem hittem el, de ahogy végig gondolom az eddigi házasságunkat szinte biztos, hogy tényleg csak ez az egy volt, mert most is rögtön észrevettem a jeleket.
1,5 hónapja külön élünk, ő visszaköltözött a gyerekekkel a szüleihez. Akár hosszú távon is ott maradhatnak, mert van hely bőven. Viszont amióta itt vagyok egyed kong az ürességtől a ház. Rossz hazajönni egy üres házba, hiányoznak a gyerekek,nem találom a helyem. Eleinte nagyon haragudtam rá, de lassan elszáll a haragom. Próbáltam elfelejteni, de mindig látom amikor megyek a gyerekekhez vagy ha vinnem kell nekik valamit az itthon maradt dolgaikból. Már kettönkről is tudunk beszélni, bár még vannak bennem sérelmek.
Viszont a lényeg, hogy még mindig szeretem őt, és nem bírom tovább a családom nélkül. Tehát kész vagyok megbocsájtani neki és visszafogadni, hogy minden a régi legyen.
Tapasztalatok az ilyen újrakezdett házasságokról? Helyre állhat minden ?
Úgy döntöttem, hogy megbocsájtok neki, igen, de nyílván a bizalomhoz és a felejtéshez több idő kell, abban pedig teljesen igazad van, hogy újra kell építeni teljesen a kapcsolatunkat az alapoktól.
Eddig pedig nem voltak problémák.(Nem, nem csak én nem tudtam róla, mert ő is azt mondta, hogy nem volt probléma, nem én adtam az okot.) Ő egyedül magát okolja a történtekért.
A nő egy lotyó.
Ha 10 éven át csalta, nemhogy nem szereti, de tisztelni sem tiszteli a férjet.
A férfi egy nyomorult papucs.
Ha tudnám, hogy egy évtizeden át csal a nejem, úgy baxnám ki, mint macskát xarni. NINCS olyan súlyos betegség, ami miatt meg tudnám bocsátani neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!