Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha a kapcsolatu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a kapcsolatunk ellaposodott? Normális ez egy idő után?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátommal, de úgy érzem a kapcsolatunk ellaposodott. Nem élünk együtt, így kezdem megunni csak a hétvégi találkozokat. Ha már megyünk valahova, az sem izgalmas már mint az elején. Nem csinálunk semmit sem közösen, nincs közös hobbink sem. Sokszor csak az agyban fekszik, és a telefont nyomja.
márc. 31. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
:D Oké, szakíts! Én benne maradtam egy ilyen kapcsolatban, házasság lett belőle, évek óta nincs már szex sem. Kell ez neked?
márc. 31. 21:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

8 vagyok, oké válaszolok a kérdésedre. Figyelj ez egy fos kapcsolat. Nem vagytok sülve főve együtt, ahhoz hogy megunjátok egymást, hanem csak hétvégén találkoztok. Pont az ellenkezőjének kellene lennie, hogy egész héten majd megvesztek egymás hiányántól, és amikor végre láthatjátok egymást, akkor tomboló érzelmeknek kellene lennie. 3 év ide vagy oda, fontos tényező, hogy nem éltek együtt. Együtt élős verzióban még talán érthető lenne, de általában ilyen 15-20 éves házasságokban szoktak erre panaszkodni, gyerekkel. Szerintem nem illetek össze. Főleg ha még fiatalok vagytok még ezerrel pörögni kéne, jönni, menni. Van olyan, akinek ez nem gond és nincs erre igénye, de nyilván ha neked ez probléma, akkor te nem ilyen vagy.

Ez egy kardinális kérdés egyébként, hogy kinek milyen az ideális szabadidő. Én jövős-menős vagyok, programozós, és nagyon sokszor megszívtam már emiatt, mert nekem erre több igényem volt, ezért én direkt így keresek párt és előre kommunikálom, hogy én így töltöm szívesen a szabadidőm.

Remélem hasznos volt a válasz :)

márc. 31. 22:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha hagyjátok akkor ellaposodik. Viszont ha már csak az egyik fél akar tenni érte, hogy jobb legyen, az felesleges időpazarlás.

Egyáltalán nem törvényszerű egyébként hogy lapos lesz egy kapcsolat, főleg nem ilyen kevés idő után. Nálunk 14 év után sincs ez az állapot, de teszünk is érte:)

ápr. 1. 02:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Több lehetőséged is van.

1. Szakítasz. Ez egy egyszerű, praktikus megoldás.

2. Nekiállsz te megszervezni a programokat. Bejelented a pasidnak, hogy hétvégén hova mentek.

3. Szólj a barátodnak, hogy te szeretnél összeköltözni és felépíteni a közös életeteket.

A reakcióiból ki fog derülni, hogyan is gondolkodik a kapcsolatotokról.

ápr. 1. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!