Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők, akik társas magányban élik a házasságukat/kapcsolatukat és szeretőn gondolkodnak?
Figyelt kérdés
márc. 31. 14:48
21/27 anonim válasza:
Eleg baj, hogy meg mindig leteznek menbyi ilyen ember van pedig ez nem jo
22/27 anonim válasza:
Nem van mikor egy 40es jobb mint fiatalabb
25/27 anonim válasza:
Ha megoldottad az eletfeladatotd akor meg ott lesz mar nem nagyon de ott is van meg
26/27 anonim válasza:
Én is társas magányban élek, de én itt nem csak a szex hiányára gondolok, hanem a társam hiányára is. Együtt élünk, de mégis külön. Nem csaltam meg, gondoltam már rá, de én nem tudom megtenni. Én nem tudok érzelmek nélkül szexelni ( én igazából a szeretkezés szót szeretem, de azt egy idegennel nem lehet)
Egyébként ha keresnék partnert, csak azt szeretném hogy szeressen, vagy nagyon jól játsza el, hogy szeret. Nagyon nagy szeretethiányom van...
Nekem nem számítana, hogy izmos-e, van-e tetkója, a pénze meg végképp nem érdekelne, mert el tudom magam és a gyermekeimet is tartani és összeköltözni sem szeretnék soha senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!