Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz már barátom? = (
14 éves vagyok! Tudom hogy még nagyon fiatal ,de akkor is olyan érzésem van mintha valami űr lenne a szívemben,valami hiányozna az életemből!! Mit tegyek ez ellen?
Nagyon szeretnék barátot ,de hát ezt nem lehet erőltetni!
Lécci ne gyertek azzal hogy szerezz pasit mert most nem tudok egyet leakasztani sehonnan!
Bunkók kíméljenek! köszi :D
tudod te miért vagy hülye!
-.-
Nekem 13 évesen volt először és 2 évig voltunk együtt.
De szerintem jobb ha még vársz egy kicsit. És tudod miért? Mert mára én is beláttam, hogy fiatal kis hülye voltam, amiatt mentünk szét mert féltékeny hisztérika voltam :S mondjuk csak a hibáiból tanul az ember, szóval valahol elkell kezdeni. De azért légy óvatos, és ha komolyabb kapcsolatot akarsz akkor csak okosan! :)
utolsó 2nek: nagyon szemetek vagytok!!!
Nem mindenki csak a szexre vágyik!
Rosszul látod nem az fáj hogy valakinek ilyen korba már volt!!!Csak egy kérdésre válaszoltam!! ennyi.
És amugy meg minek van ez az oldal ha nem arra hogy kérdezhessek? Mert ha nem arra való akkor ezer bocs rossz oldalra tévedtem...:S
17:37
elég szemét vagy! Nem vagyok K.URVA szóval inkább nyomkod a barátnődnek ha van !
+ mondtam hogy ez nem a szex-ről szól!! :S:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!