Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar hozzám érni a férjem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar hozzám érni a férjem, viszont az alap nála, hogy én rendszeresen kielégítem. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Félévben max egyszer van, hogy orgazmusom is van tőle. Amikor rákérdeztem miért nem aktivizálja magát jobban, mindig van valami kifogás fáradt, stresszes stb. Általában csak egy gyors menet a szex, ő mindig elmegy, én pedig hoppon maradok. Ha hozzám ér akkor is úgy tűnik muszájból, hogy ne hozzam fel újból a témát,nem tűnik úgy hogy élvezné. A kapcsolatunk elején nem így volt, pár éve van így,amióta gyerekek is vannak. Egyikünknek sincs szeretője. Nagyon elszomorít, fiatalok vagyunk még, és nem szeretném ha így maradna. Mi változott meg benne? Ha nem kívánna, akkor szexelni sem akarna, így nem erről lehet szó. Köszönöm, ha értelmesen válaszoltok.

2024. márc. 27. 13:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem nem tetszik neki a puncid.

Vagy büdös vagy nem jò a formája és a színe.

2024. máj. 7. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!