Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor szexelsz a pároddal, és mióta vagytok egyutt?
Figyelt kérdés
2024. márc. 26. 17:02
11/23 anonim válasza:
Igen, akartam írni. Egy ilyen kérdésnél miért kell pontozni? Elhiszem, hogy van itt olyan, akit még bottal sem, de azért ne már.
13/23 A kérdező kommentje:
A heti 1-2 is egész jó
2024. márc. 26. 20:56
14/23 A kérdező kommentje:
Én nem tudom ti hogyan csináljátok, de nekem egy hosszú párkapcsolatban nulla a libidóm már. Semmi, zéró.
2024. márc. 26. 21:27
15/23 anonim válasza:
csak a kamugépeket pontozzák le. A napi 3at folyamatosan éveken keresztül senki nem kívánja, se nem bírja testileg. Ez egy giganagy kamu. Edd már ugyanazt a kaját naponta 3x, meglátjuk milyen gyorsan unsz rá.
16/23 anonim válasza:
11 éve,
az kapcsolat első 2\3-ában heti 1x,
majd abból havi 2-3 lett mióta összeköltöztünk,
idén meg ha jól számolom, 2-3x volt csak.
(Én vagyok az alacsony igényű)
17/23 anonim válasza:
Anonim oldal, ugyan miért állítanék valótlant? Minden este megtaláljuk azt a kis időt, legyen az akár néhány perc, amikor megoldjuk munka és kisgyerek mellett is. Ebben mi a valótlan? Válaszoltam a kérdésre, érthetetlen számomra ebben mi a “nem hasznos”.
18/23 anonim válasza:
4.válaszoló vagyok, a 16 éve együtt lévő. Mi mindig ezt a heti 2 _3 at vittük, kivéve férjem lágyéksérv műtétje S az én szürkehályog műtétem idejét, nő és a 3 gyermekagyat. Bevallom, hogy volt már, hogy a takaró alatt közeledett a férjem, és elsőre azt éreztem, nem kívánom az erőkifejtést, amit ugye maga az aktus megkíván, de egyrészt ő jó szerető,emiatt evés közben méghozzá az étvagyat, másrészt szeretem őt, S szándék van bennem ilyenkor is, hogy neki jó legyen. Nem járunk semmilyen vallási közösségbe, viszont a sok defektes hazasság miatt a hazasságról olvastunk a Bibliaból, ahol is szíven ütött engem, hogy házasság után már nem kettő, hanem egy test vagyunk, és Pál azt írja, hogy utána egyik fél sem kizárólagos tulajdonosa a testének, hanem a hazastársáé a teste. Érteni az anyámmal nem értem, de valahogy ha nem volt kedvem, volt, hogy ahhoz mégis volt kedvem, hogy jaj, kis drágám, neki jó legyen, hát annyit tesz értem, ezért átadtam magam mégis a folyamatnak, és hát a masszázsa, az orális tevékenységei vannak olyan jók, hogy hamar nem bántam meg, hogy nyitott voltam. Ő, mint férfi viszont nem átlagos teherbíró képességgel rendelkezik, ritkán fáradt, irodai munkát végez és a saját házunk táján saját időbeosztása alapjan, sport is így, de nem szokott fáradt lenni. Hogy amúgy hogyhogy még kívánjuk egymást? Jó kérdés. El nem híztunk, adunk magunkra, sportolgatunk, én otthon is igyekszem neki nőiesen kinézni, mióta nem picik a gyerekek, azóta van erre kapacitásom, mondjuk nem 8 órába dolgozom, csak 6 ban, így jut időm mindenre. Azt mondom, az orális szex még az általanos ápoltság sok mindenre képes.
19/23 anonim válasza:
Mármint saját házunk barkácsolja, építi, ezt akartam írni.
20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, nagyon ügyesen szervezitek ezek szerint nem csak a szexualitást, hanem az egész életeteket.
2024. márc. 27. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!