Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Írjak az állítólagos exének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írjak az állítólagos exének vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

Több hónapja van se veled, se nélküled kapcsolatom egy férfivel, lassan rámegy mindenem erre az egészre.

Nekem mindig volt/van valami zavaró tényező, de sosem jöttem rá, mi is az. Ő meg erőteljesen táplálta, hogy velem van a baj, de mekkora nagy!

Csak aztán szépen lassan kiderült, hogy találkozik a volt nővel, akitől béreli azt a lakását, amiben érdekes módon neki nincsenek is cuccai, csak néha ott alszik. “pénzt ad neki”

A nő egy másik városban él stabilan. Ez tuti.

Valamelyik nap rákérdeztem, mikor találkozott vele, erre olyan választ kaptam, hogy idén csak egyszer, de ment azért a ködösítés. Plussz ezt sem mondta volna, ha én nem forszírozom. Ez minden, csak nem őszinteség, pedig kb. ezerszer mondta, nincs köztük semmi. Meg a facebook-ra is kiírta volna, hogy mi kapcsolatban vagyunk.

Akkor is zavaros.

Nem akarom magam beégetni, de erősen gondolkodom, írok kedvesen a nőnek, hogy nem akarok bezavarni, de mi is van köztük.

A kapcsolat viszont kuka, ezek után semmit nem akarok. De az igazságot tudni szeretném.

2024. márc. 24. 22:27
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

A pasitól viszont elment közben a kedvem :))

Szerintem nem vesztettem sokat …

2024. márc. 25. 15:23
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy kiderül se maradj a csávóval. Ha ennyire nem bízol benne, meg fura akkor ne beszéljen rá. Arról sem tudunk, hogy a nő igazat mond e....
2024. márc. 25. 18:14
 23/41 A kérdező kommentje:

Nem maradok vele, amúgy is fura a tag, igen.

Igyekezett mindig a földbe döngölni, pedig az önbizalmammal előtte sosem volt gond.

A nő kedves volt, de eléggé arra ment rá, hogy őt mennyire befogadta a pasi(m) családja és milyen szupi minden, most is jó a viszony. Engem meg ugye be sem mutatott és nem is létezek kb.

2024. márc. 25. 18:22
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Van köztük egy olyan barátság, hogy a családdal is találkozik rendszeresen, úgy, hogy ők egy pár is voltak, közben te sehol nem vagy a családnak képben, se veled, se nélküled van veled, na nee...

A családot fel tudod hívni?

Hátha ők úgy tudják, ez a nő a barátnője.

2024. márc. 25. 18:29
 25/41 A kérdező kommentje:

Ma is kértem, mutasson be, ha tényleg annyira szeret. De cinikus a reakció.

Igen, kb. 2 havonta odamegy a családhoz a nő, csak akkor, amikor a kéróját is megnézi.

A pasi tesójával meg barátnők lettek.

A családot már nem akarom zaklatni, annyit nem ér ez a f.sz.

Amúgy az a legnagyobb gondja most, hogy miattam nem osztogathatja meg az exe munkáit facebook-on, mert ez nekem nem tetszik 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

2024. márc. 25. 18:38
 26/41 anonim ***** válasza:
50%
Teljesen tiszteletlenül is beszél veled,... mióta vagytok egy pár, illetve mióta ismeritek egymást?
2024. márc. 25. 18:45
 27/41 A kérdező kommentje:

Pontosan 8 hónapja ismerem.

Azóta non-stop online vagyunk, találkozni viszont csak hvg-n tudunk, de sokszor én nem érek rá.

Talán február elején mondtuk ki, hogy együtt.

De soha nem hozta fel magától a szüleivel való talit …

A nő szerint pedig nagyon kedvesek, ő még a két különböző férfitől született gyerekét is odavitte. Én meg tök egyedül vagyok …

2024. márc. 25. 18:54
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

És másfél hónap se veled, se nélküled?

És még bántalmazó is? Cinikus veled?

2024. márc. 25. 18:58
 29/41 A kérdező kommentje:

Sok mindenre rávilágítasz.

Az eleje volt zavaros, most nyugodni látszott, már vállaltuk az érzéseinket és egymást.

De aztán jött ez az exes történet, tudni akartam, mi van.

Cinikusság:

Sokszor azt érzem, kisebbrendűségi komplexusa van mellettem és emiatt lenyom. A szüleivel való találkozásra meg úgy reagált, hogy “most azonnal menjek oda” vagy “másnap délben ebéd” stb. Mikor tudja, úgysem tudok akkor.

2024. márc. 25. 19:10
 30/41 anonim ***** válasza:
50%
29: Ha nem tetszik eléggé, akkor hagyd. Ha szeretnél vele tovább is kedvesi kapcsolatot, akkor meg mondd meg neki, és tárgylajátok újra - függetlenül attól, hogy február elején már letárgyaltátok.
2024. márc. 25. 19:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!