Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit nem vigasztal a barátja/-nője, azt miért nem?
Ha szomorú vagyok, elmesélem mitől és kezdenek gurulni a könnyeim, a barátom inkább rövidre fogja a témát, vagy kimegy a konyhába kaját csinálni/vagy bármi, csak ne kelljen vigasztalni
egyszer meg amikor neki meséltem, hogy bánt tőle ez vagy az és milyen rosszul esik, elkezdett nyarvogni, hogy jaj ne problémázz már a semmin. ahelyett, hogy törődött volna velem, hogy megbántott.
Mitől ilyenek? nem tudják kezelni, amikor a másik szomorú? de az hogy lehet? belőlem az ilyen belülről jön, nem zavart kelt!!!
nálatok hogy megy ez? és a lényeg: ha nincs vigasz miért nincs??
Mindig ilyen volt?
Soha nem próbált megvígasztalni? egyszer sem?
A barátod
-érzelmi nulla
-nem szeret, nem érdeklik a gondjaid
-vagy neked fel se tűnik, de te rinyálsz túl sokat és mindent a barátodra zúdítasz és az ettől kezd besokallni és már nincs türelme folyton vigasztalgatni
Ezek állhatnak fenn, gondold őket végig.
én meg azt hittem, hogy nem tud hirtelen mit kezdeni a helyzettel és zavarában ilyen
mint pl a tesójának a kisbabájával meg én nem tudok mit kezdeni
köszi a válaszokat
ja nem írtam:
1,5 éve vagyunk együtt, ezalatt 4 vagy 5 ilyen alkalom volt, hogy valami bajom van
és egyszer sem kaptam semmit
egyszer mintha finoman megsimította volna a hátam, de a köv pillanatban ott sem volt
majd játszok már vele szituációs gyakorlatokat
hátha segít
Valószínűleg én is hasonlóan reagálnék, de nem azért mert bunkó vagyok, vagy mert nem szretném a párom. Egyszerűen csak nem tudom kezelni az ilyen helyzeteket.
21F
az ő gondjai maximálisan munkahelyiek, amit tényleg nem nekem mond el a szakmai hozzá nem értésem miatt
ha velünk/kapcs-al lett volna eddig problémája, az is kimerül a féltékenységben, más gondja velem nem úgy tűnik, mintha lenne, nem szólalt még fel semmi ellen
csak és kizárólag válasz reakciókat kapok tőle, arra amiket én adok magamból
ha kedves vagyok ő is az, ha szemét vagyok ő is az
ha örökre vele akarok lenni, szívesen velem tervez, ha szakítani akarok, abba viszont nem megy bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!