Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem éreznétek a párotokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem éreznétek a párotokat túlzottan hipokritának ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Párom szellemi munkát végez, ahogy én is, de jellemzően ő az, aki a szüleitől kezdve mindenkinek úgy szokta előadni, mintha gyilkolnák a munkában, annyira kemény lenne, mindezt úgy, hogy hétszámjegyű nettó keresete van havi szinten, tehát bőven kompenzálva van.

A helyzet azonban az, hogy csak ezen a héten 3x engedték el 2-4 órával hamarabb, mint a tényleges munkaideje, amivel nem lenne semmi gond, tényleg örülök neki, csak amikor másnap, vagy aznap mondja nekem, vagy akármelyik ismerősének, mennyire kemény napja volt, azért nagyon nehéz vagy csak forgatnom a szemem, vagy megmondani neki, hogy kicsit az önsajnáltatást visszafoghatná, mert azért nekem nem úgy tűnik, mintha kicsinálnák a munkahelyén.

márc. 22. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Akkor úgy látszik, hogy valami Z generációs puhány vagy, mert szerintem ha körülnézel, emberek mennyit ingáznak, dolgoznak, és mindezt mennyi pénzért, akkor már csak a munkavégzés során szívrohamot kapnál."

Igazuk van, a helyükben én sem akarnék idő előtt megkeseredett vén szatyorrá válni.

márc. 22. 18:35
 12/16 Ghgj ***** válasza:
100%

Hát figyelj kérdező, ha a te logikádat követnénk, senki sem ventelhetne másoknak, mert van, akinek szarabb. Megnézném, ahogy mondjuk egy szarrá vert embernek előadod, hogy hallgasson már, mert másokat éveken keresztül vernek, mégis tűrik. Gondolom megtennéd, hiszen te biztos nem vagy hipokrata. :)

Nekem a környezetem szemében arany életem volt az egyik munkahelyemen, home office, király juttatások, mászkálhattam, amikor akartam, stb., de azt nem látta senki, mikor bőgtem a negyedik órában a gép előtt, vagy hogy meló után egy órát láncdohányoztam, hogy magamhoz térjek, vagy hogy éjszakába nyúlóan küzdöttem a bűntudattal, mert úgy ki voltam égve, hogy bántottam mindenkit, aki hozzám mert szólni.

Ahelyett, hogy a Z generációs puhányokat emlegeted (pedig én Y vagyok, szal nem a sértett önérzet szól belőlem), inkább az ilyen empátia nélküli emberekre lenne gondod, mint te magad.

márc. 22. 19:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha nem NER csókos a barátod, akit megajándékoztak a pozíciójával, akkor el kéne gondolkoznod azon, hogy miből ad egy cég milliós nettó havi fizetést, ha nem azért, mert keményen megdolgoztatják érte.

Amúgy a kompenzáció meg a hipokrita szavak erőltetett alkalmazása, meg a barátod érzéseinek megkérdőjelezése elég rossz kombináció, már ha érted hogy mondom.

márc. 23. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
#5. Vagyok, y generációs. Van tehermentes házam, normális, nyugodt és értelmes munkám, a nettóm valamivel az egy misi egyharmada fölött van átlagban. Különösebben puhány se vagyok, de ha én lennék mindemellé vasember se lennék önmagam ellensége. Nekem ez pont optimális így.
márc. 23. 11:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szellemi munka = Soha nem tudod kipihenni Magasd, mert mindig a munkán gondokodsz....igen....hétvégén és ünnepnap is...
márc. 23. 11:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Emiatt nem érezném annak. Szellemi munkában is el lehet fáradni, sőt, én jobban elfáradok gyakran, mint tipikus kemény fizikai melóban (volt abban is részem). Nemcsak attól függ a fáradtság, hogy ki mennyit dolgozik, hanem az elvárásoktól, a felelősségtől, a folyamatos egyezkedések, viták, rohanás, határidős projektek... nekem irodai munkában sokkal több a stressz meg a felelősség, mint amikor pultoztam mondjuk vagy raktáraztam.
márc. 25. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!