Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknak a pároknak, akik folyton szxelnek, hogy van életük?

Figyelt kérdés
2024. márc. 21. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A kettő között. Amit írsz, biológiai képtelenség.
2024. márc. 21. 10:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Akiknél szexen alapul kapcsolat, azok pont azért szexelnek, mert nincs életük, nem tudnak mást együtt csinálni, vagy szex nélkul mégcsak nemis találkoznának.
2024. márc. 21. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk meg van életünk mégis alap a napi szex. Ez annak furcsa akinek havi 2-szer áll fel.
2024. márc. 21. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom reggel ébredéskor szexelnek, elmennek dolgozni, este pedig hazaérkeznek, és szintén szexelnek egyet, majd vacsiznak, randiznak, akármi, és alvás előtt még egy búcsúszex is becsúszik. Volt időszak az életemben, amikor így nézett ki egy napunk a férjemmel, de szép is volt az :D Fiatalon ez nem annyira lehetetlen szerintem. Azóta van 2 gyerek, még kicsik, ha akarnánk se tudnánk ennyit szexelni, de ha netalán energiánk még lenne rá, időnk biztosan nincs.
2024. márc. 21. 11:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Itt gondolok barátokra, hobbikra, nyelvvizsgára, japántanfolyamra, céges karácsonyi hoteles hétvégre, egyetemre, szülõlátogatásra, az Ullyses kiolvasására.
2024. márc. 21. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Párom keveset igényel, de nem is lenne időnk naponta és nekem sem igényem konkrétan naponta! Így sincs időm mindenre, amit szeretek csinálni.

35/F

2024. márc. 21. 12:40
 7/13 anonim ***** válasza:
6os 35 évesen keveset igényli a párod? És te milyen gyakran igenyled, vagy igazodsz alkalmazkodni hozzá?
2024. márc. 24. 19:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Párom picit idősebb. Alkalmazkodok, illetve inkább ráhagyom a kezdeményezést. Heti 1 vagy 2. Volt egyik hét, mikor "megbolondult" és 3 lett. V.sz.l. sok olyan fűszert használtam. :D Én szinte naponta kanos vagyok és 1-1 kivétellel elintézem magamat. De konkrétan naponta szexet én sem akarnék, mert azzal meg egymásra unnánk. Időnk sincs rá. Ez még nem az a pont, hogy ezért másra vágyjak vagy mást keressek. Annál sokkal fontosabb a mi szerelmünk. :-)
2024. márc. 24. 21:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Sehogy. Mézeshetek.

:)

Olyan vagyoni helyzet kell.

Tudok egy párt, a fiú rocksztár 120 000 követővel, szerintem még fizetnek is nekik a szállodák, nyaralóhelyek a teljes ellátáson felül, hogy kiposztolja, hol vannak éppen a nőjével.

1 posztot szokott kitenni minden helyről.

2 év alatt volt 10 fellépése, ez egy 6hetes turné volt, kis közönséggel. Ideje van, mint a tenger.

Nekem egyetemista koromban volt ilyen. Heti 3-4 nap szerelmeskedés.

2024. márc. 25. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:

5: Ezek nekem egy 1000-s skálán 1-2-es szint élvezetben.

A szerelmeskedés 11 000.:)

A felsoroltak a kiválasztáshoz kellenek.

Amikor már megvan, hogy mindketten vonzódunk szellemileg, érzelmileg is, utána kialakul a testi vonzalom is, abban élem meg a szerelmet, nem a mozibajárással.

2024. márc. 25. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!