Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezzel csak én nem értek egyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel csak én nem értek egyet?

Figyelt kérdés

Már több napja megbeszéltük, hogy viszem ma Pestre kontrollra (1 hete műtötték a lábát). Azt is tudta hogy utána nekem dolgom lesz, eladtam valamit és elvittem egy srácnak, majd ezek után szóvá teszi hogy miért nem lehet egyből haza menni mert ennek a programnak róla kellene szólnia, nem érti miért kell más programmal egybekötni... kb 20 percet mentünk pluszba.. és hiába mondtam el neki hogy 2x szóltam már, semmi.. nem térek észhez..

A másik hogy vállalkozó vagyok és (olyan) ruhába vittem el, ami egy farmer és egy sima póló, hogy miért nem tisztelem meg azzal hogy szép ruhába viszem el és ez teljesen kiábrándító számára, pedig tudja hogy ezt csinálom és ebből van pénz, nem érdekli... Lehet hogy az agyával csináltak valamit?

Ezek után szólt az apjának hogy jövőhéten vigye el ő... aki kb egy alkesz.

2024. márc. 20. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén, ezek olyan szintű hülyeségek, hogy ne hiszem, hogy valóban ez a baja. Nincs neki általában is önbizalomhianya? Nem szokott máskor irracionális dolgok miatt besértődni? Nekem ez úgy hangzik, mint aki most boldog volt,hogy a műtéte miatt vegre majd olyan figyelmet fog kapni, mint amit elképzelt, es nem igy lett.
2024. márc. 20. 13:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de ilyen csajt már kivágtam volna a p*csába.
2024. márc. 20. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy vágd ki a francba. Menjen vonattal és oldja meg. Hülye pitsa.
2024. márc. 20. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Menjen a hölgy busszal a kövi kontrollra. Estélyiben.
2024. márc. 20. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha retkes volt a ruhád, akkor esetleg értem, hogy zavarja, hogy melón kívül is abban mászkálsz, de minden más esetben az egész sztori alapján ez egy hülye pitsa.
2024. márc. 20. 14:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Fura, az tény. Jól jártál el.
2024. márc. 20. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem ezek a pitiáner dolgok jelentik a valódi problémát, ő alapvetően fogást akart rajtad keresni, mert valamiért nem boldog melletted.

Így aztán görénykedik. Kérdezd meg tőle őszintén, mi a gondja veled igazából? Ha nem lehet vele kommunikálni és még előáll hasonló húzásokkal, ultimátum segíthet. Vagy visszavesz vagy van egy ajtó, amin ki lehet sétálni...

2024. márc. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!