Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ezt megbocsátanátok?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal nagyon szeretjük egymást minden tökéletes.1 dolgot kivéve...még az elején mikor ismerkedtünk hazudtam neki anyukámmal kapcsolatban.Ugyanis anyukám munkanélküli,és én ezt nagyon szégyeltem előtte ezért azt hazudtam hogy dolgozik.Most viszont nálunk lesz a barátom és nem tudom hogy mit csináljak.Vagy megmondom vagy anyámnak szólok hogy egyenlöre ö is hazudjon.De félek hogy nem fog:'( Annyira félek hogy nem bocsátaná meg.Ilyen hülyeség miatt nem akarom elveszíteni,tényleg minden más tökéletes.Segítsetek légyszíves mit tegyek:(
Tudom én vagyok a hibás..de az elején mikor ismerkedtünk mondta hogy neki fontos hogy milyenek a lány szülei,és féltem ha megmondom hogy az én anyámnak még állása sincs többet szóba se áll velem:S
Amugy csak ketten vagyunk anyukámmal,apukám meghalt.
Köszi a válaszokat!
Köszi a válaszokat:(
Igazatok van tudom..de nagyon nehéz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!