Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti ezt megbocsátanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti ezt megbocsátanátok?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt a barátommal nagyon szeretjük egymást minden tökéletes.1 dolgot kivéve...még az elején mikor ismerkedtünk hazudtam neki anyukámmal kapcsolatban.Ugyanis anyukám munkanélküli,és én ezt nagyon szégyeltem előtte ezért azt hazudtam hogy dolgozik.Most viszont nálunk lesz a barátom és nem tudom hogy mit csináljak.Vagy megmondom vagy anyámnak szólok hogy egyenlöre ö is hazudjon.De félek hogy nem fog:'( Annyira félek hogy nem bocsátaná meg.Ilyen hülyeség miatt nem akarom elveszíteni,tényleg minden más tökéletes.Segítsetek légyszíves mit tegyek:(

Tudom én vagyok a hibás..de az elején mikor ismerkedtünk mondta hogy neki fontos hogy milyenek a lány szülei,és féltem ha megmondom hogy az én anyámnak még állása sincs többet szóba se áll velem:S

Amugy csak ketten vagyunk anyukámmal,apukám meghalt.

Köszi a válaszokat!

2010. okt. 26. 08:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Magyarán szégyelled édesanyádat.Fogadjunk nem vagy több 15 évesnél.Szerinted nem elég baj az anyukádnak hogy munkanélküli?És van fogalmad arról hogy Magyarországon hányan munkanélküliek mostanában??De persze nyugodtan kérd meg hogy hazudjon.Jól fog neki esni hogy saját lánya szégyelli.
2010. okt. 26. 09:01
 2/15 anonim ***** válasza:
mint te is írtad, ez hülyeség. én elmondtam volna egyből mi a helyzet, mivel sose hazudok. ha ez miatt nem áll szóba feled, akkor szard le, mert kb. akkor ennyit is ér szerintem. mindenképpen mondd, el ne sződd tovább a hazugság hálóját
2010. okt. 26. 09:03
 3/15 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek: szégyelled anyukádat!

Hát össze-vissza szégyellheted magadat is! És még csak 2 hónapja jártok és már hazudsz is a barátodnak? Hát, ez igen! Gratulálok! A srácnak ha van egy kis esze, belegondol abba, hogy ha ilyen kis idő alatt hazudsz neki, akkor mi lesz később? És ha kidob? Megérdemled!

2010. okt. 26. 09:06
 4/15 anonim ***** válasza:
Talán megbocsátanék, de megjegyezném. Egy kapcsolatban nagyon fontos az őszinteség. Mondd el neki minél előbb, talán akkor még meg fogja érteni.
2010. okt. 26. 09:06
 5/15 anonim válasza:
Egyszerűen nézz a szemébe és mondd el neki. Mondd el azt is, hogy akkor, hirtelen miért így döntöttél. Érezze azt, hogy fontos az özvegyen maradt anyukád számodra - hogy nem szégyenled, az akkor egy hirtelen döntés volt -, és hogy fontos az is, hogy ő ne ez alapján ítéljen! Meg fogja érteni, hiszen a munkanélküliség és a tétlenség az két merőben különböző dolog. Adj neki esélyt, hogy megismerhesse anyukád!
2010. okt. 26. 09:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Vagy anyukáddal megbeszéled, hogy mondja azt, hogy nemrég lett állásnélküli.
2010. okt. 26. 09:52
 7/15 anonim ***** válasza:

nehogy már ezért elhagyjon XD

Ha mégis, akkor nagyon rosz ember akadt a hálódba. Mondd el neki, legyél vele őszinte, máskülönben legközelebb is hazugságokra fogsz építkezni. Nem olyan nagy ügy ez mint ahogy gondolod.

2010. okt. 26. 09:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Véletlenül se mondd azt anyukádnak, hogy hazudja azt, hogy van munkája, mert egy életre megbántanád ezzel!!
2010. okt. 26. 10:00
 9/15 anonim ***** válasza:
Mindig mindenki elött vállald az anyukádat ugy ahogy van. Az nem nagy kunszt h munkanélküli,majd kap állást.Föleg ha kapja a segélyt is,lehet jol is jön neki egy kis pihenés ,lazitás.Mert nem lehet könnyü egyedül nevelni gyereket.Erre nem gondoltál?Az a fiu ha ez szerint mérlegel téged,hagyd hadd menejen ha menni akar. Akkor annyit is ér.
2010. okt. 26. 10:43
 10/15 Berlin ***** válasza:
He emiatt elhagy nem is szeretett.
2010. okt. 26. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!