Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normalis, hogy masokat is kivanok?N
Párkapcsolatban elek egy eve, helyesnek tartom a baratomat, rendszeresen elunk szexualis eletet.
Viszont ettol fuggetlenul gyakran álmodom arrol, hogy mas ferfiakkal szexelek es almomban tudom azt is, hogy van parom megis ugy dontok, hogy folytatom, mert annyira izgat. Néha napközben is gondolkozom ezen pl amikor latom, hogy néznek a ferfiak es nekem is tetszik a masik, hogy de jo lenne vele lefekudni.
A kapcsolat alatt volt ra pelda, hogy kifejeztek irántam tetszesuket pasik es siman lefekudhettem volna, de elutasítottam.
Szoval van bennem egy erkolcsi gat, de szoktam tunodni azon vajon a pasim nem elne a lehetoseggel, ha szep csajok probalkoznanak? Vajon en vagyok a hülye, hogy nem teszem meg ezeket?
Valamint normális, hogy ilyenek eszembejutnak, hogy lefekudnek xy pasival? Azelott nem voltam ilyen, soha nem erdekelt a szexualitas ennyire..lehet korral jar a noknel ez?
6, igen, szerintem is egy ferfi írta. Ezert is erdekel a nok velemenye, mert tudom sok ffi szerint egy nonek nincs vagya es a nok csak kotelessegbol szexelnek. Pedig kezdem ugy gondolni mi nők is pont ugy kivanjuk, mint a pasik.
Koszonom a valaszokat, eddig ugy tunik ez eleg gyakori :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!