Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámförmedt a semmiből?
A barátommal kb 2 hónapja járunk. Eddig nagyon nyugodt volt, szinte sosem idegeskedett, habár mondta, hogy a múltban voltak dühproblémái, de azt már maga mögött hagyta.
Egyik randi estén az ő kocsijukkal voltunk amit használ a családja is.
Mondta, hogy megkérte az apja, h ne koszoljuk össze-most volt takarítva
Aztán véletlen elejtettem egy(1!!!!) db TicTacot, a pici fehér cukorkát, és konkrétan elkezdett üvölteni velem hogy ,,miért kell disznóskodjak meg szétb.sszam a kocsit amikor ötvenszer megkért, miért kell mindig hülyéskedjek?”
Ez egy olyan dolog lesz ami egy rejtett tulajdonság volt, Lehet agresszív lesz, Mit csináljak?
20FN
Akkor lottózzunk.
Az én számaim: a hagyd el!
Nekem is volt olyan exem aki betegesen rigolyás a kocsira, de minden másra is. Nem agressziv volt, de végigszenvedtem vele a kapcsolatot. 2 boldog pillanatot se okozott(csak az elején), mert folyamat hülyegyerekként kezelt, közben egyidősek vagyunk.
Egy rigolyás öregember effektje van. Beteg.
Az ilyeneket el kell hagyni. Es utólag fogod látni igazán amikor olyannal vagy aki szeret, hogy jesszus eddig miben éltél az exszel.
Igazi finom úriember.
Amint megkér, igent mondani neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!