Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy készüljek fel lelkileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy készüljek fel lelkileg erre a beszélgetésre, megszakad a szívem, ha elképzelem is patakban sírok, hogy ennek szakítás lesz a vége?

Figyelt kérdés

Tudom, valószínűleg borzasztóan érzékeny és gyerekes vagyok ezért a sírásért, de az a helyzet, hogy nem làtom értelmét ennek a kapcsolatnak párommal már. Ő abszolúte nem tesz, nem akar, nem szervez több időt, energiát, minőséget és mennyiséget a kapcsolatba, hogy ebből később valami tőbb is lehessen. Eleve nem találkoztunk sokat, akkor sem soha egy vagy több napra.

Túl fontos neki a saját kis élete, előre egy csomószor nem avat be, legfeljebb utólag elmondja miket csinált. Ez is fáj. Online szinte sohasem elérhető, max. Napi pàr sor erejéig. Újabban minden találkozásunkkor van néhány keresetlen megjegyzése. Pl: hogy miért üres a hűtőm, azért ilyen állapot nála sosincs (mert elutaztam a hosszúhètvégére, kinek kéne dolgokkal megtöltenem így?)

Az a baj, hogy nem tudom mit fog reagálni, azt sem tudom, mikor fogunk a legközelebb találkozni, de én nem akarom ilyen formában ezt tovább csinálni. Szeretem, de ez annyira kevés nekem, annyira semmi közöm az életéhez és neki se az enyémhez.

Már sejti hogy van valami, megkérdezte mi a baj, de nem tudtam elmondani. Szinte biztos hogy el fogom bőgni magam, miközben elmondom az észrevételeim, érzéseim. tutira ki fog akadni, de tudnia kell, hogy részemről ez így nem.

2024. márc. 17. 21:41
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves Laci, barátnőm hitgyülis, kaptam az ívet tőle rendesen eddig is, annyi bűntudatot keltett bennem a keresztény ideológiája, hogy 27 évig szűz voltam, mert nem tudtam hogy kell ezt csinálni egy olyan világban ahol minden pasi egyből a szexről beszél. 2 hónapja ismertem mostani párom amikor elhívott randira... kész, a kémiával nem lehet mit kezdeni, 2 héttel utána elvette a szüzességem. Nem voltam korrekt és őszinte (korábbi rossz randik miatt), ő találta ki, hogy én még szűz vagyok. Kedves volt, aranyos volt és figyelmes, szóval pár alkalom után már nem volt gond együtt lenni vele. Csak aztán nem fejlődött a dolog, egyre gyakrabban hangoztatja hogy ő neki fontos a függetlensége és ráér. Persze hogy ráér, 28 éves. Sok rémes randim volt társkeresőkről, mert nem találtam más kiutat. Őt legalább nem ott ismertem meg. De azt mindegyik pasi akár nyíltan vagy sem, felvállalja, hogy nem ígérget egy nőnek sem semmit mert nekik bőven jó, ha csak szex van.
2024. márc. 18. 10:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Ebből jön a következtetés, hogy jó sok túrázás eredménye, mire egyáltalán mernek elköteleződés felé haladni. Én megértem őket is, a páromat is, de ha 2 embert nem ugyanazt akarja, akkor nincs értelme szexelni sem. Ő azt megkaphatja akárkitől, ha van kedve belerakni az energiát.
2024. márc. 18. 10:41
 13/19 gergelice16 ***** válasza:
32%

lehet hogy te ezt tapasztaltad, hogy minden férfi csak a szexre hajt, de nem minden férfi ilyen. Nagyon nem. A férfiak is arra vágynak, hogy szeressenek és szeretve legyenek.

Egy dolgot viszont elmondhatok, ha rögtön lefekszel valakivel a kapcsolat elején, akkor a kapcsolat alapja a szex lesz, nem a bizalom, és ezen utólag nem lehet, vagy csak nagyon-nagyon nehezenen lehet változtatni.

Tehát azt ajánlom, tanulj a hibáidból, és a jövőben így keress társat.

2024. márc. 18. 10:55
 14/19 A kérdező kommentje:

Ebben maximálisan igazad van, de ismertem olyan párokat, ahol így indult, barátság extrákkal, mégis együtt vannak 8 éve.

Itt inkább az volt a baj, hogy 0 a kommunikáció köztünk minden szinten. Réges-rég meg kellett volna beszéljük, hogy szexkapcsolatot akarunk-e, vagy sem. A haragom, a csalódottságom az én hibám, ezért őt nem hibáztathatom. Plusz néma gyereknek az anyja se érti a szavát, ő sem gondolatolvasó.

Ugyanakkor ha én ezt tovább nem akarom és minden tette azt igazolja, hogy ő ennél többet nem szeretne, tényleg nekem kell lezárni. :(

2024. márc. 18. 11:30
 15/19 A kérdező kommentje:

Még egy valami, ami ugyan rajtam nem segít, de kicsit talán megérthetőbb a helyzetem 13. 27 évesen nőként szűznek lenni óriási teher volt már. Pszichológushoz jártam 2 éve. Ő mondta, ha más elfoglaltságot nem találok ahol szocializálódni lehetne, akkor társkereső. Megtaláltam a párom, így akkor lezárta a terápiám.

Az is baj, ha az ember keres, de nem talál. Sajnos csak akkor lehet valami, ha a másik is akar (valamit, most mindegy hogy szex vagy több), egyoldalúan nem megy. Nagyon nehéz online keresni, mert sokan mindenkinél próbálkoznak. Nem néznek sem leírást, sem végzettséget, sem életkort, csak húznak egyet. Tényleg döbbenet hogy nőként nekem nem is kell kezdeményezni az ilyen oldalakon mert szabályosan lebombáznak... és még így is mindegyik potenciális tali egy vakrandi, 50%-ban kellemes élmények voltak, de ebből az 50%-ból is azért nem lett kapcsolat mert őszintén elmondták, hogy nem akarnak azon gondolkodni, hogy mi lesz a szexen kívül. Így viszont kinek van kedve folytatni?

2024. márc. 18. 11:48
 16/19 anonim ***** válasza:
35%
Szia kérdező. Köszönöm kedves megszólításodat. Az igazi bűntudat jó, mert igazi feloldozásért kiált, amit a bűnbánó meg is kap a jóságos ISTENtől, mert bűneink büntetését az ÚR JÉZUS KRISZTUS a kereszten helyettünk kifizette. Azonkívül elszakít a bűn rettenetes betegségétől. Viszont az igazi keresztyén hit nem hogy kizárná a házasságban gyakorolt szexet, hanem biztat is rá, mint ISTEN ajándékára a párnak. Pl. a Szentírás szerint az ÚR JÉZUS KRISZTUS anyjának Máriának legalább öt gyereke született Józseftől. Vagy amit az ÚR mond:..szaporodjatok és sokasodjatok...stb. Ami a "kémiát" illeti, az igazi keresztyének akár férfiak, akár nők, csak a házasságon belül szexelnek, azon kívül nem. Megtartóztatják magukat, ez ISTENi parancs. A hetedik a tízből. Ami pedig a párválasztást illeti, az igazi keresztyének ISTENtől kérik, - és ha Ő jónak látja, - kapják is a párjukat. Most pedig minden jót kívánok neked, Juhász Paci Laci.
2024. márc. 18. 13:54
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nem egy hosszú és komoly párkapcsolatom indult úgy, hogy már első alkalommal lefeküdtünk egymással. És utána ugyanúgy meg volt a szeretet és a tisztelet, ez nem ezen múlik.
2024. márc. 18. 14:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező ritka gyerekes vagy! Szeretsz egy embert,aki gyakorlatilag magasan tesz rád meg az érzéseidre is! Az ilyet kb szóra sem kellene méltatni.A hátsóját kéne szétrúgni,az értelmetlen gyerekes sírás helyett.
2024. márc. 18. 23:09
 19/19 A kérdező kommentje:
17 mi megvártuk a 4. Randit. XD 3 randis szabály. Beszéltem valakivel, aki 33 éve házasságban él és azt mondta muszáj kompromisszumkésznek lennem. Fél éves kapcsolatban rendben van, ha távolságtartó a pasi és nem ígér még semmit.
2024. márc. 19. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!