Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy készüljek fel lelkileg erre a beszélgetésre, megszakad a szívem, ha elképzelem is patakban sírok, hogy ennek szakítás lesz a vége?
Tudom, valószínűleg borzasztóan érzékeny és gyerekes vagyok ezért a sírásért, de az a helyzet, hogy nem làtom értelmét ennek a kapcsolatnak párommal már. Ő abszolúte nem tesz, nem akar, nem szervez több időt, energiát, minőséget és mennyiséget a kapcsolatba, hogy ebből később valami tőbb is lehessen. Eleve nem találkoztunk sokat, akkor sem soha egy vagy több napra.
Túl fontos neki a saját kis élete, előre egy csomószor nem avat be, legfeljebb utólag elmondja miket csinált. Ez is fáj. Online szinte sohasem elérhető, max. Napi pàr sor erejéig. Újabban minden találkozásunkkor van néhány keresetlen megjegyzése. Pl: hogy miért üres a hűtőm, azért ilyen állapot nála sosincs (mert elutaztam a hosszúhètvégére, kinek kéne dolgokkal megtöltenem így?)
Az a baj, hogy nem tudom mit fog reagálni, azt sem tudom, mikor fogunk a legközelebb találkozni, de én nem akarom ilyen formában ezt tovább csinálni. Szeretem, de ez annyira kevés nekem, annyira semmi közöm az életéhez és neki se az enyémhez.
Már sejti hogy van valami, megkérdezte mi a baj, de nem tudtam elmondani. Szinte biztos hogy el fogom bőgni magam, miközben elmondom az észrevételeim, érzéseim. tutira ki fog akadni, de tudnia kell, hogy részemről ez így nem.
lehet hogy te ezt tapasztaltad, hogy minden férfi csak a szexre hajt, de nem minden férfi ilyen. Nagyon nem. A férfiak is arra vágynak, hogy szeressenek és szeretve legyenek.
Egy dolgot viszont elmondhatok, ha rögtön lefekszel valakivel a kapcsolat elején, akkor a kapcsolat alapja a szex lesz, nem a bizalom, és ezen utólag nem lehet, vagy csak nagyon-nagyon nehezenen lehet változtatni.
Tehát azt ajánlom, tanulj a hibáidból, és a jövőben így keress társat.
Ebben maximálisan igazad van, de ismertem olyan párokat, ahol így indult, barátság extrákkal, mégis együtt vannak 8 éve.
Itt inkább az volt a baj, hogy 0 a kommunikáció köztünk minden szinten. Réges-rég meg kellett volna beszéljük, hogy szexkapcsolatot akarunk-e, vagy sem. A haragom, a csalódottságom az én hibám, ezért őt nem hibáztathatom. Plusz néma gyereknek az anyja se érti a szavát, ő sem gondolatolvasó.
Ugyanakkor ha én ezt tovább nem akarom és minden tette azt igazolja, hogy ő ennél többet nem szeretne, tényleg nekem kell lezárni. :(
Még egy valami, ami ugyan rajtam nem segít, de kicsit talán megérthetőbb a helyzetem 13. 27 évesen nőként szűznek lenni óriási teher volt már. Pszichológushoz jártam 2 éve. Ő mondta, ha más elfoglaltságot nem találok ahol szocializálódni lehetne, akkor társkereső. Megtaláltam a párom, így akkor lezárta a terápiám.
Az is baj, ha az ember keres, de nem talál. Sajnos csak akkor lehet valami, ha a másik is akar (valamit, most mindegy hogy szex vagy több), egyoldalúan nem megy. Nagyon nehéz online keresni, mert sokan mindenkinél próbálkoznak. Nem néznek sem leírást, sem végzettséget, sem életkort, csak húznak egyet. Tényleg döbbenet hogy nőként nekem nem is kell kezdeményezni az ilyen oldalakon mert szabályosan lebombáznak... és még így is mindegyik potenciális tali egy vakrandi, 50%-ban kellemes élmények voltak, de ebből az 50%-ból is azért nem lett kapcsolat mert őszintén elmondták, hogy nem akarnak azon gondolkodni, hogy mi lesz a szexen kívül. Így viszont kinek van kedve folytatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!