Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleférne neked,hogy egy kapcsolatban ha a párod időnként besokall(túl sok a nő),akkor pár napig nem beszéltek? Vagyis elvonul,mert kell neki a nyugi és addig hozzád sem szól,nem ír,levegőnek néz? Hogy viselned? Hogy lehet jól viselni?

Figyelt kérdés
2024. márc. 17. 11:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a ponton túl már nem lenne a barátnőm.
2024. márc. 17. 12:28
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagyok normálisak. Kérdező, el ne hidd, hogy még te vagy a hibás. Ha sok vagy neki, energiavámpírnak érez, akkor nem illetek össze, ez ennyi. Sehogy sem normális az, ahogyan szórakozik veled. Ne engedje már meg magának, hogy rendszeresen lelép egy hétre, és rád se bagózik. Egy ilyen emberrel nem lehet tervezni egy közös életet. Nyilván kényelmes opció vagy neki, amikor akar, előszed, amikor nem kellesz, akkor leszar. Lehet amikor épp veled van, másnak adja be ugyan ezt a szar dumát. Legyen tartásod, ne pazarold erre az idődet.
2024. márc. 17. 12:28
 13/19 A kérdező kommentje:

Csak így szó nélkül történik az egész,sajnos nekem érzelmileg többre lenne szükségem,ő másabb,és ezek miatt szokott lenni köztünk a konfliktus.Sokat dolgozik,eleinte ezért voltam "hisztis",utána elfogadtam azt is,hogy kevés ideje van rám,csak a minimum minimumát kértem tőle.Valamikor kirobban belőlem és akkor nem tudok sajnos leállni és folyton mondom vagy írom neki. Ekkor szokta azt csinálni,hogy időt kér.

Magamat hibaztatom,hallgatnom kéne,elfogadni,h ő ilyen,vele így lehet,de sajnos sokszor tulpörgök

2024. márc. 17. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg hagyod, hogy porig alázzanak. Nincs szüksége rád, te meg nem veszed észre, bár nem is akarod...
2024. márc. 17. 12:41
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem tudsz leállni és folyamatosan csak támadod őt még mindig jobb lehetőség, hogy elvonul, minthogy leálljon veszekedni veled.

Neked lehet egy olyan pasi kellene inkább. Ti nem vagytok egymáshoz valóak.

2024. márc. 17. 12:45
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

13

Nem illetek össze. Neked ennek többre van szükséged, a pasi meg elég magának való.

Egyébként bocs, de én sem tolerálnám a több napos elvonulgatást egy felnőtt kapcsolatban. Az én párom is ne tud néha hisztizni, és neki is kell idő. De azt a szabályt lefeltettük rég, hogy haraggal be feküdjünk le.. Nekem máshogy nem menne, egy értelmes kapcsolat.

Sosem leszel vele boldog így te sem amúgy.. szerintem ez nem normális, de nem vagyunk egyformák.

2024. márc. 17. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:
*bocs telo
2024. márc. 17. 14:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Én kiraknám.

N 32

2024. márc. 17. 18:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Mivan most már a nő szemszögéből írod ki, mekkora kretén vagy?
2024. márc. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!