Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleférne neked,hogy egy kapcsolatban ha a párod időnként besokall(túl sok a nő),akkor pár napig nem beszéltek? Vagyis elvonul,mert kell neki a nyugi és addig hozzád sem szól,nem ír,levegőnek néz? Hogy viselned? Hogy lehet jól viselni?
Csak így szó nélkül történik az egész,sajnos nekem érzelmileg többre lenne szükségem,ő másabb,és ezek miatt szokott lenni köztünk a konfliktus.Sokat dolgozik,eleinte ezért voltam "hisztis",utána elfogadtam azt is,hogy kevés ideje van rám,csak a minimum minimumát kértem tőle.Valamikor kirobban belőlem és akkor nem tudok sajnos leállni és folyton mondom vagy írom neki. Ekkor szokta azt csinálni,hogy időt kér.
Magamat hibaztatom,hallgatnom kéne,elfogadni,h ő ilyen,vele így lehet,de sajnos sokszor tulpörgök
Ha nem tudsz leállni és folyamatosan csak támadod őt még mindig jobb lehetőség, hogy elvonul, minthogy leálljon veszekedni veled.
Neked lehet egy olyan pasi kellene inkább. Ti nem vagytok egymáshoz valóak.
13
Nem illetek össze. Neked ennek többre van szükséged, a pasi meg elég magának való.
Egyébként bocs, de én sem tolerálnám a több napos elvonulgatást egy felnőtt kapcsolatban. Az én párom is ne tud néha hisztizni, és neki is kell idő. De azt a szabályt lefeltettük rég, hogy haraggal be feküdjünk le.. Nekem máshogy nem menne, egy értelmes kapcsolat.
Sosem leszel vele boldog így te sem amúgy.. szerintem ez nem normális, de nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!